Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Απορία γεννάται στον κάθε εθνικιστή πώς και θυμήθηκε ο Γεωργιάδης τον κουμμουνισμό όταν στα έδρανα της Βουλής σφιχταγκαλιάζει αυτούς που και καλά καταγγέλλει. Το ενδιαφέρον μας δεν αφορά τις ιδεολογικές κωλοτούμπες του μεγάλου αυτού αριβίστα όσο το τι κρύβεται από πίσω, ποια πολιτικά παιχνίδια παίζονται. Η ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι σίγουρο πως πλέον εγκαταλείπει τελείως τον δεξιό της προσανατολισμό και εγκαθίσταται στο νεφελώδες κέντρο. Το φύλλο συκής πατριωτισμού που πρόβαλε η ΝΔ θα αντικατασταθεί από τον άκρατο κοσμοπολίτικο νεοφιλελευθερισμό που χαρακτηρίζει την οικογένεια Μητσοτάκη. Πώς λοιπόν κολλάνε τα δήθεν «αυθόρμητα» ξεσπάσματα του Γεωργιάδη; Ο Κυριάκος θα χρησιμοποιήσει το χαρτί των «ακροδεξιών» Γεωργιάδη-Βορίδη για να αρπάξει ψήφους «εθνικούς» που απαιτούν μια πιο δυνατή αντιμετώπιση του ανθελληνισμού της πολιτικής Σύριζα-Ανελ. Παράλληλα θα αποφύγει ο ίδιος να «λερώσει» τα χέρια του με απομίμηση έστω «εθνικιστικού» λόγου. Μην παραξενευτείτε αν δείτε και αντιγραφή/κλοπή θέσεων/συνθημάτων της Χρυσής Αυγής για να χρησιμοποιηθούν στο παιχνίδι τους. Σαν λαϊκό εθνικιστικό κίνημα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα παιχνίδια τους, να εμποδίσουμε τον απλό κόσμο να πέσει στα δίχτυα της ψευτοαντιπαράθεσης τους. Δεν υπάρχει εθνική ΝΔ και λαϊκός Σύριζα. Το μόνο εθνικό και λαϊκό κίνημα είναι η Χρυσή Αυγή. Όλοι οι άλλοι είναι ανθελληνικές βδέλλες του χείριστου είδους και η πορεία των γεγονότων σύντομα θα μας δικαιώσει.

Γ.Λ.

Τρέμουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής οι συριζαίοι και επιζητούν ποινικοποίηση του “φασισμού”

Εάν η Ελλάδα είχε ένα σοβαρό Πρωθυπουργό θα έστελνε τους ισλαμιστές πίσω στην Τουρκία και θα είχε αναθέσει στις Ένοπλες Δυνάμεις να φυλάν σωστά τα σύνορα. Οι πολιτικοί απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι δεν θα στείλουμε πίσω τους λαθρομετανάστες, γιατί η Τουρκία δεν είναι μια ασφαλής χώρα. Έτσι τους βόλεψε ώστε και να εποικίζουν την Ελλάδα και να έχουν και οικονομικό όφελος από την όλη ιστορία. Μήπως η πλειοψηφία των Ελλήνων ενδιαφέρονται πραγματικά αν η Τουρκία είναι μια ασφαλής χώρα ή όχι; Τα καλά νέα είναι ότι ο Εθνικισμός βρίσκεται σε άνοδο σε όλη την Ευρώπη, όπως και στη Ελλάδα με πρωτοπόρα την Χρυσή Αυγή.

Γ. Γ.

Παρεμβάσεις Ευρωβουλευτών Λ. Φουντούλη και Ελ. Συναδινού για λαθρομετανάστευση και τον ρόλο των “αλληλέγγυων” – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Πριν από ακριβώς 76 χρόνια ο Εθνικός ηγέτης Ιωάννης Μεταξάς είπε το περήφανο OXI στον Ιταλό Πρεσβευτή Εμμανουέλ Γκράτσι επί της ιστορικής οικίας του στην Οδό Στρατηγού Δαγκλή στην Κηφισιά. Το τότε περήφανο ΟΧΙ του Ιωάννη Μεταξά και του Ελληνικού Λαού στους ξένους κατακτητές, έγινε ένα βρώμικο και ντροπιασμένο «ναι σε όλα» από τις ξενόδουλες κυβερνήσεις από το 1974 μέχρι και σήμερα. Η Ελλάδα του 2016 είναι μια χώρα ντροπής για τους πολίτες της. Αποτελεί ένα ξένο προτεκτοράτο, μια αποικία χρέους, ένα θλιβερό και γκρίζο στρατόπεδο λαθραίων ισλαμιστών με την πιο βρώμικη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος αυτή του Τσίπρα-Καμμένου, που πήρε την σκυτάλη για να συνεχίσουν την ολοκληρωτική καταστροφή από την προδοτική κυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου. Πόση ντροπή θα αισθανόταν ο Ιωάννης Μεταξάς που είπε το ΟΧΙ, ο παππούς μου που πολέμησε τους Ιταλούς στην Αλβανία και ο πατέρας μου που πολέμησε τους προδότες κουμουνιστές στον εμφύλιο, για το σημερινό κατάντημα της Ελλάδας. Στην Ελλάδα του 2016 υπάρχει ένας Δήμαρχος ο Μπουτάρης που υμνεί τον σφαγέα των Ελλήνων Αττατούρκ, υπάρχει ο υπουργός παραπαιδείας ο Φίλης που δεν αναγνωρίζει την ποντιακή γενοκτονία και υπάρχει υπουργός μετανάστευσης ο Μουζάλας που βαφτίζει τους ισλαμιστές σε πρόσφυγες. Υπάρχει όμως και ένα Ελληνικό Κόμμα η Χρυσή Αυγή που με τον περήφανο Αρχηγό της Ν.Γ. Μιχαλολιάκο θα πει το επόμενο μεγάλο ΟΧΙ στους ξένους τοκογλύφους κατακτητές, υπερασπιζόμενος τα ιερά και τα όσια των Ελλήνων.

Με Τιμή, Ιωάννης Κ.Π.

Παρουσία της Χρυσής Αυγής στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης – Φωτορεπορτάζ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-29-oktwbriou-2016#ixzz4OQUfnZfu

Exit mobile version