Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σιωνιστικό λόμπι κατά Τράμπ: “Μας στοχοποίησε στην ομιλία του κατά του τραπεζικού συστήματος”

Σιωνιστικό λόμπι κατά Τράμπ: “Μας στοχοποίησε στην ομιλία του κατά του τραπεζικού συστήματος”

Υπάρχει μια ρήση σχετικά με το ορισμό της διπλωματίας που ίσως περιγράφει απόλυτα την τέχνη της. Διπλωματία λοιπόν είναι η τέχνη του να καταδεικνύεις, δηλαδή να αποδεικνύεις ολοκάθαρα, με έξυπνο τρόπο τα μειονεκτήματα και την ενοχή του αντιπάλου σου χωρίς όμως αυτός να μπορεί να σε κατηγορήσει άμεσα γι΄ αυτό.

Και με αυτό τον έξυπνο διπλωματικό τρόπο, στις 13 Οκτωβρίου στο West Palm Beach της Φλόριντα, ο Ντόναλντ Τράμπ ως ένας νέος Χένρυ Φόρντ διπλωματικά, εύστοχα και ορθά στοχοποίησε το ελεγχόμενο από τους σιωνιστές αμερικανικό και διεθνές κερδοσκοπικό και τοκογλυφικό τραπεζικό σύστημα ως τον κύριο ένοχο για τα δεινά της αμερικανικής αλλά και της παγκόσμιας οικονομίας.

Ως απόδειξη ότι πραγματικά το σιωνιστικό χρηματοπιστωτικό διεθνές λόμπυ οφείλεται για κερδοσκοπικά και τοκογλυφικά εγκλήματα η ομιλία του Τράμπ καταδικάστηκε ως «αντισημιτική» από πολλές εβραϊκές οργανώσεις και κανάλια προπαγάνδας, όπως την Anti-Defamation League και το Jewish Telegraphic Agency (JTA). Παρόλο που καθώς τονίσαμε ο Τράμπ δεν ανέφερε οτιδήποτε εναντίον των εβραίων τραπεζιτών στην ομιλία του.

Συγκεκριμένα ο Τζόναθαν Γκρήνμπλατ (Jonathan Greenblatt) της Anti-Defamation League, μίας εβραϊκής οργάνωσης που έχει ως κύριο σκοπό τον κατευνασμό της δικαιολογημένης οργής των λαών προς τους τοκογλύφους, θεώρησε καθαρά ότι αυτές οι αποστροφές του Τράμπ αναφέρονται ακριβώς στους Εβραίους. Πιο αναλυτικά σε tweet του την ίδια ακριβώς ημέρα της ομιλίας του Τράμπ, ο Γκρήνμπλατ σχολίασε: «Η @TeamTrump (λογαριασμός της ομάδας του Τράμπ στο twitter) θα πρέπει να αποφεύγει την ρητορική και τα σχήματα λόγου που έχουν ιστορικά χρησιμοποιηθεί εναντίον των Εβραίων και εξακολουθούν να παρακινούν σε αντισημιτισμό. Ας αφήσουμε το μίσος έξω από την προεκλογική εκστρατεία».

Βέβαια αμέσως πριν από αυτό το tweet υπήρχε και η απαραίτητη προπαγάνδα εναντίον της Χρυσής Αυγής, της μόνης πολιτικής δύναμης στην Ελλάδα που αποτελεί ασπίδα στο διεθνή τοκογλυφικό σύστημα.

Επίσης το JTA αμέσως την επόμενη μέρα, στις 14 Οκτωβρίου 2016, δημοσίευσε ένα άρθρο πολιτικού σχολιασμού και γνώμης που χαρακτήριζε ότι η ομιλία του Τράμπ για τους διεθνείς τραπεζίτες δημιούργησε ανησυχίες στους εβραϊκούς κύκλους (Donald Trump’s ‘international bankers’ speech leaves some uneasy). Το μέσο παραδέχτηκε μεν ότι ο Τράμπ ποτέ δεν αναφέρθηκε στους εβραίους στην ομιλία του, αλλά σχολίασε ότι αναφέρθηκε σε «μια τεράστια συνωμοσία που αφορά ένα μάτσο ανθρώπων του χρήματος και των διεθνών τραπεζιτών».

Τώρα κάτι θα ξέρουν παραπάνω από εμάς για να βλέπουν στην ομιλία του Τράμπ κατοπτρισμούς που αφορούν αυτούς και ζητήματα ειδικών τοκογλυφικών συμφερόντων, κρυφών συναντήσεων της Χίλαρυ Κλίντον με διεθνείς τράπεζες, στημένων εκλογών, συμφεροντολόγων χορηγών και γενικώς διεφθαρμένων αργυρώνητων πολικών συστημάτων που επιτρέπουν στους τοκογλύφους να απομυζούν τον πλούτο των λαών ακριβώς μέσω των τοπικά εκλεγμένων κυβερνήσεων που δρουν προδοτικά για το λαό τους επειδή έχουν δωροδοκηθεί.

Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα είναι ηθελημένη. Βορά του διεθνούς χρηματοπιστωτικού και τραπεζικού τοκογλυφικού συστήματος η Ελλάδα εδώ και έξι χρόνια έχει ματώσει με τρία μνημόνια. Και ενώ όλες οι δομές μας, όλες κυριολεκτικά, έχουν καταρρεύσει η αριστερονεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στυγνά ξεπουλάει ότι απέμεινε από την Ελλάδα ενώ ήρθε στην εξουσία με το ακριβώς αντίθετο πρόγραμμα.

Με ένα νόμο και ένα άρθρο θα τέλειωναν τα μνημόνια και η μέγγενη της διεθνούς τοκογλυφίας που είναι ηλίου φαεινότερον ότι ελέγχεται από σιωνιστικά κέντρα. Αντίθετα είδαμε ότι με αργυρώνητα αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ) και νεοφιλελεύθερα (ΑΝΕΛ-ΝΔ) πολιτικά συστήματα η Ελλάδα θα βρίσκεται πάντα χρεωκοπημένη οικονομικά, ηθικά και αξιακά.

Η μόνη πολιτική δύναμη που έχει το σθένος και συνεχίζει απροσκύνητα τον Αγώνα για Ελλάδα και Ελευθερία είναι η Χρυσή Αυγή!

Διαβαστέ επίσης: Συναγερμός στο σιωνιστικό λόμπι – Times of Israel: “Η Χρυσή Αυγή στηρίζει Τραμπ και ενισχύεται παρά τις σκληρές κυβερνητικές διώξεις”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/siwnistiko-lompi-kata-tramp-mas-stochopoihse-sthn-omilia-tou-kata-tou-trape#ixzz4OTanib00

Exit mobile version