Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο αμετανόητος κομμουνιστής δήμαρχος Χαλανδρίου βεβήλωσε πάλι την επέτειο του ΟΧΙ με τον ύμνο του ΕΑΜ – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Είναι κομμουνιστές, είναι αμετανόητοι, τιμούν τους σφαγείς των Ελλήνων και δεν το κρύβουν! Ο λόγος για τον δήμαρχο Χαλανδρίου, Σίμο Ρούσσο που για ακόμη μια φορά βεβήλωσε την Εθνική επέτειο του ΟΧΙ.

Στην χθεσινή μαθητική παρέλαση στον Δήμο Χαλανδρίου αντί για τα εμβατήρια του Ελληνικού Στρατού, επέλεξε να βάλει ως μουσική, το σοβιετικού ρυθμού, εμβατήριο της «Σουλτάνας» Βελουχιώτη και των υπόλοιπων σφαγέων του Ελληνισμού.

Έτσι προσπάθησε να χύσει το κομμουνιστικό δηλητήριο στην Ελληνική Νεολαία και να την υποβάλει στα «ιδανικά» της εθνοπροδοσίας και της γονυκλισίας στον ξένο παράγοντα και της απανθρωπιάς, που πρεσβεύει ο ύμνος του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ!

Για το ποια σχέση μπορεί να έχει ο προδοτικός ύμνος του ΕΑΜ με την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 και το ηρωικό ΟΧΙ του εθνικού κυβερνήτη, Ιωάννου Μεταξά παραθέτουμε σχετικό απόσπασμα από παλαιότερο άρθρο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου:

“Τι σχέση μπορούσε να έχει βεβαίως ο ύμνος του ΕΑΜ στην 28η Οκτωβρίου; Απολύτως καμία, αφού ούτε ΕΑΜ υπήρχε την 28η Οκτωβρίου του 1940 και το ΚΚΕ και η αριστερά γενικά ήταν εκμηδενισμένη από το καθεστώς της 4ης Αυγούστου. Όχι μόνον αυτό, αλλά η επίσημη γραμμή του κόμματος των μπολσεβίκων ήταν κατά του πολέμου, αφού ίσχυε ακόμη το γερμανοσοβιετικό σύμφωνο Ρίμπεντροφ – Μολότοφ.

Ελάχιστοι γνωρίζουν μάλιστα ότι υπήρξαν και περιπτώσεις κομμουνιστών πιστών στην γραμμή του κόμματος, οι οποίοι αρνήθηκαν να πολεμήσουν και εκτελέστηκαν από στρατοδικείο τον Νοέμβριου του 1940. Το γεγονός αυτό υπάρχει καταγεγραμμένο στα αρχεία του Γενικού Επιτελείου Στρατού και το αναφέρει σε μία ανθυποπαράγραφο ο Χάγκεν Φλάισερ στην γνωστή ιστορία του.

Όσο για τις επιστολές Ζαχαριάδη όλοι οι μελετητές της Ιστορίας γνωρίζουν ότι η μεν πρώτη επιστολή με την οποία καλούσε τον λαό να πολεμήσει ήταν προϊόν συναλλαγής με το καθεστώς της 4ης Αυγούστου και τον Κωνσταντίνο Μανιαδάκη, ο οποίος του είχε υποσχεθεί ότι θα τον απελευθερώσει και ότι θα γίνει νόμιμο το ΚΚΕ. Ύστερα βέβαια ακολούθησαν οι άλλες επιστολές, αφού ήλθε επαφή με την γραμμή του κόμματος και της μαμάς Μόσχας στις οποίες αποκαλούσε τον πόλεμο του 1940 μοναρχοφασιστικό και κατακτητικό και καλούσε τους στρατιώτες να πετάξουν τα όπλα.

Ας έλθουμε όμως στον περίφημο ύμνο του ΕΑΜ, ο οποίος δεν αποτελεί παρά την μεταφορά με ελληνικούς στίχους ενός ρώσικου λαϊκού τραγουδιού και συγκεκριμένα του τραγουδιού “Κατιούσα”, που σημαίνει Κατερινούλα και που στους στίχους του λέει ότι πρόβαλε η Κατερινούλα στην όχθη την απόκρημνη του ποταμιού και άρχισε να τραγουδάει για τον αετό της στέππας! Τόσο ελληνόφρoνες υπήρξαν και είναι οι μπολσεβίκοι που ακόμη και ο ύμνος τους ήταν ένα τραγούδι από την μαμά Μόσχα”.

Ακούστε και το αντίστοιχο σοβιετικό τραγούδι:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-ametanohtos-kommounisths-dhmarchos-chalandriou-bebhlwse-pali-thn-epeteio#ixzz4OUcDEhuu

Exit mobile version