Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καρφώνουν τον υποτακτικό τους οι γερμανοί – Der Spiegel: “Προδότης ο Τσίπρας, 4ο μνημόνιο και διά βίου φτώχεια για τους Έλληνες”

Καρφώνουν τον υποτακτικό τους οι γερμανοί - Der Spiegel: “Προδότης ο Τσίπρας, 4ο μνημόνιο και διά βίου φτώχεια για τους Έλληνες”

Ανησυχία προκάλεσε στους εθελόδουλους υποτακτικούς των τοκογλύφων το άρθρο του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel που χαρακτηρίζει τον Τσίπρα προδότη! Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αγάπη των ανθρώπων πλέον, έχει μετατραπεί σε οργή, όπως πιστοποιούν περίτρανα οι διαμαρτυρίες και οι δημοσκοπήσεις.

«Τι είναι τελικά ο Αλέξης Τσίπρας, προδότης ή τραγικός ήρωας, δέσμιος ενός κυβερνητικού προγράμματος  που υπαγόρευσαν οι πιστωτές» διερωτάται το γερμανικό περιοδικό, μη δίνοντας ωστόσο, οριστική απάντηση.

«Στο διάστημα που κυβερνά ο Τσίπρας αθέτησε τις περισσότερες από τις αρχικές υποσχέσεις του. Το καλοκαίρι του 2015 αποδέχθηκε ένα τρίτο πακέτο βοήθειας των πιστωτών, παίρνει δισεκατομμύρια ευρώ, αλλά η χώρα του πρέπει να σφίξει το ζωνάρι. Αυξάνει λοιπόν τους φόρους, μειώνει τις συντάξεις, πουλά αεροδρόμια και λιμάνια. Η ελληνική οικονομία ωστόσο, παραμένει σε κατάσταση εξουθένωσης, το ποσοστό ανεργίας στο 24%, ενώ θα ακολουθήσουν και νέες περικοπές».

Δεν χρειαζόταν το Der Spiegel, η Handelsblatt και η Bild να στείλει ανταποκριτές στην χώρα μας για να διαπιστώσουν πως ο Τσίπρας είναι προδότης. Οποιονδήποτε Έλληνα και να ρωτούσαν το ίδιο θα σας έλεγε. Ακόμη και τα κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ το παραδέχονται. Και εν μέσω τρόμου και πανικού έχουν εξαπολύσει ακόμη μια αποτυχημένα γελοία προσπάθεια προπαγάνδας κατά της κοινής λογικής του Έλληνα με το σύνθημα “δεν είναι αυτή η αριστερά που ζούμε σήμερα επί Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ“. Όμως αυτή ακριβώς είναι η φύση και της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ, του Τσίπρα, των ΑΝΕΛ, του Καμμένου, των Μητσοτάκηδων και της Νέας Δημοκρατίας εκ αρχικής κατασκευής: η στυγνή προδοσία των Ελλήνων.

Στις πολιτικές επιστήμες ο όρος προδοσία είναι το έγκλημα της απιστίας στο Ελληνικό Έθνος με πράξεις που στρέφονται κατά της πολιτείας του και της εδαφικής του ακεραιότητας. Οι πράξεις αυτές περιλαμβάνουν ηθελημένο τρόπο συνεργασίας με τους εχθρούς, στην προκειμένη περίπτωση τους διεθνείς τοκογλύφους. Αλλά και ηθελημένη επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχεται η προδοτική εξουσία, όπως είχε πει και ο Θουκυδίδης από την αρχαιότητα. Ένα πρόσωπο που προδίδει το έθνος του καταπατά έναν όρκο αφοσίωσης.

Όμως ένα δημόσιο πρόσωπο σε ανώτατο κυβερνητικό αξίωμα όπως ο Τσίπρας που συστηματικά προδίδει το Έθνος του έχει καταπατήσει έναν υπέρτατο όρκο αφοσίωσης και έχει διαπράξει το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας. Υπάρχει καμία αμφιβολία;

Σχεδόν μόνο ένα χρόνο μετά την ανάληψης της εξουσίας από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η κατάσταση για τους Έλληνες είναι χειρότερη παρά ποτέ. Από τα ξένα δάνεια της τάξεως περίπου των διακοσίων πενήντα (250) δισεκατομμυρίων ευρώ που έχουν καταβληθεί μέχρι στιγμής τίποτα δεν κατέληξε στα χέρια των Ελλήνων. Το μεγαλύτερο μέρος πήγε για την αναχρηματοδότηση παλιών χρεών που είχαν δημιουργήσει το ΠΑΣΟΚ (τώρα ΣΥΡΙΖΑ) και η Νέα Δημοκρατία (ο πρόγονος των ΑΝΕΛ). Αυτή την εγκληματική συμμορία των συστημικών κομμάτων που για να κρατηθεί στη εξουσία εκτέλεσε την δίωξη κατά του Λαϊκού Σύνδεσμου – Χρυσή Αυγή για να μην βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων και να περνάει εσαεί η καταδυνάστευση της Ελλάδος από τους διεθνείς τοκογλύφους της Γερμανίας, της Γαλλίας και του ΔΝΤ.

Εγκληματική αποδυνάμωση της Εθνικής Άμυνας, τεράστια ανεργία και μετανάστευση των Ελλήνων λόγω ένδειας, αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού με λαθρομετανάστες, προβλήματα στην εσωτερική ασφάλεια από τις εξεγέρσεις των λαθρομεταναστών, πλουτισμός ΜΚΟ εις υγείας των Ελλήνων, τζαμί μαζί με ψήφους από την Νέα Δημοκρατία, δίωξη της Ελληνικής Ένδοξης Ιστορίας και γενικότερα της Ελληνικής Παιδείας και αντικατάσταση της με “ελληνόφωνη εκπαίδευση”, πόλεμος στην Ορθοδοξία, κατάρρευση αγοράς ακινήτων, γενικότερος εμπαιγμός από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΑΝΕΛ-ΝΔ που διαγωνίζονται για το ποιος από αυτούς θα είναι στην εξουσία για να κατακλέβει την περιουσία και την ζωή των Ελλήνων.

Αλλά αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στην προκείμενη περίπτωση είναι ότι οι ίδιοι οι γερμανοί τοκογλύφοι δανειστές που απολαμβάνουν τους καρπούς της καταλήστευσης των Ελλήνων καρφώνουν μέσω του ελεγχόμενου Τύπου τους, των Der Speigel και των εφημερίδων Handelsblatt και Bild το ίδιο τους το αρχιτσιράκι, τον ίδιο τον Τσίπρα! Τύψεις ή εμπαιγμός; Παράλληλα, στα συστημικά κανάλια μαζικής επικοινωνίας έχουν κυκλοφορήσει φήμες για ένα νέο τέταρτο μνημόνιο. Και μαζί με αυτό η δια βίου φτωχοποίηση των Ελλήνων θα είναι πια μη αναστρέψιμη.

Είναι η ώρα οι Έλληνες να δουν ότι μόνο με μια Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα μπορέσουν να υπάρξουν πολιτικές που να συνδράμουν αποτελεσματικά στην βελτίωση του βιοτικού και πνευματικού επιπέδου τους. Μόνο με την Χρυσή Αυγή στην εξουσία οι διεθνείς τοκογλύφοι θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει: Πρώτα η Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/karfwnoun-ton-upotaktiko-tous-oi-germanoi-der-spiegel-prodoths-o-tsipras-4o#ixzz4OV8K9ZBS

Exit mobile version