Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Πριν από τρία χρόνια, και εν μέσω πολιτικών διώξεων, έπεσαν από δολοφονικό παρακρατικό χέρι ο Μάνος Καπελώνης και ο Γιώργος Φουντούλης. Δυο νέα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες, δύο νέα παιδιά που αντί να επιλέξουν το βόλεμα, τη θεσούλα με τα παρακάλια σε έναν οποιοδήποτε μνημονιακό βουλευτή, επέλεξαν το δρόμο του αγώνα και της θυσίας για μια καλύτερη Ελλάδα. Κοντά σε αυτούς τραυματίστηκε σοβαρά ο Αλέξανδρος Γέροντας, ο οποίος σώθηκε και ζει. Για τις οικογένειές τους και για την ευρύτερη Οικογένεια της Χρυσής Αυγής από εκείνη την ημέρα τίποτε δεν είναι ίδιο. Όλοι μαζί καλούμαστε την 1η Νοεμβρίου να συμμετέχουμε στην ετήσια τελετή μνήμης γι’ αυτά τα δύο δολοφονημένα αδέλφια μας. Γιώργο και Μάνο ακούστε εκεί ψηλά, τ’ αδέλφια σας κρατάνε για πάντα τα στενά. Αθάνατοι!

Κωνσταντίνα Σ.

Ο αμετανόητος κομμουνιστής δήμαρχος Χαλανδρίου βεβήλωσε πάλι την επέτειο του ΟΧΙ με τον ύμνο του ΕΑΜ – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή την ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, θα ήθελα να συγχαρώ τον κύριο Ν. Μιχαλολιάκο για την ομιλία του στις 25 Οκτωβρίου 2016. Να τον ευχαριστήσω αυτόν και όλους τους εκπροσώπους και λοιπούς βουλευτές του Εθνικιστικού Κόμματος για την φωνή του λαού σήμερα. Την μόνη φωνή που ξέρει να τιμά το έθνος, τις παραδόσεις, την ιστορία, τις αξίες και πάνω από όλα την καρδιά του Έλληνα. Θέλω να ευχαριστήσω την φωνή αυτή που μιλάει στις καρδιές μας, ηχεί στα αυτιά όσων πιστών έχουν απομείνει και τιμούν το Ελληνικό Έθνος, στην εποχή της προδοσίας, των ξενόδουλων κυβερνήσεων και της ντροπής. Στην εποχή, που εμένα προσωπικά και χιλιάδες άλλους νέους και νέες οδηγούν τα πολιτικά συμφέροντα της παγκόσμιας κυριαρχίας και των κυβερνήσεων της προδοσίας στην μετανάστευση, στην εγκατάλειψη της μίας και μοναδικής ηθικής και  όμορφης πατρίδας μας. Στην εποχή της προσπάθειας ισλαμοποίησης της Ελλάδας και στο φιλονεοθωμανικό καθεστώς. Είμαι σε θέση να αναφέρω πως τελειώνω τις σπουδές μου και δεν ξέρω τι μου ξημερώνει αύριο. Προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να πείσω τον εαυτό μου και τους υπόλοιπους νέους και νέες να μην εγκαταλείψουν την πατρίδα. Η απάντηση που έδωσα στον εαυτό μου και θα ακολουθήσω απόλυτα είναι η εξής: “όχι” και πάλι “όχι”. Όσο υπάρχει το μόνο εθνικιστικό πολιτικό κόμμα που ξέρω ότι δεν θα με προδώσει ποτέ, το κόμμα που αγωνίζεται καθημερινά για τις ηθικές αξίες, την ελληνική κυριαρχία, τις παραδόσεις, την ανθρωπιά, την θρησκεία και την σωτηρία του  Ελληνικού λαού, όσο λοιπόν υπάρχει αυτή η μοναδική παράταξη που με υπερασπίζεται για την Ιστορία μου, την Ιστορία της Πατρίδας μου και του τόπου μου, δεν θα εγκαταλείψω ποτέ. Δεν θα παραδώσω τα όπλα μου στον εχθρό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το μόνο πολιτικό κόμμα που τιμά τις εθνικές εορτές, τις ημερομηνίες αυτές που κανένας Έλληνας και Ελληνίδα δεν θα ξεχάσει, και η κυβέρνηση αυτή και υπόλοιπες παρελθοντικές κυβερνήσεις προσπαθούν να αφανίσουν. Θα συμφωνήσω, λοιπόν, με τον κύριο Νικόλαο Μιχαλολιάκο, τον αληθινό ηγέτη του τόπου μας, τον αληθινό Ηγέτη της ψυχής μας και της καρδιάς μας. Το ”ΟΧΙ” ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Εύχομαι να μην αργήσει η μέρα που η Χρυσή Αυγή θα πραγματοποιήσει την εθνική κυριαρχία της. Κοιμάμαι κάθε μέρα με το όνειρο να δω την Χρυσή Αυγή να γεμίζει τα έδρανα του Κοινοβουλίου και να πετάει έξω τους προδότες, να ορκίζεται την πίστη στο Σύνταγμα και στον Ελληνικό Λαό. Ξέρω ότι δεν θα αργήσει να πραγματοποιηθεί. Ξέρω ότι ο μόνος αληθινός Ηγέτης και το μόνο αληθινό εθνικιστικό κόμμα, θα έρθει δεν θα αργήσει, θα έρθει και θα μας σώσει, όπως και πράττει καθημερινά και αγγίζει την ψυχή μας με την παρουσία της και την συμπαράστασή της στην Καρδιά του Έθνους.

Δημήτρης, Κόρινθος

Σιωνιστικό λόμπι κατά Τραμπ: “Μας στοχοποίησε στην ομιλία του κατά του τραπεζικού συστήματος”

Το ιστορικό “Όχι” της 28ης Οκτωβρίου 1940 το είπε ο πατέρας της νίκης, Ιωάννης Μεταξάς, κυβερνήτης του τότε Ελληνικού κράτους. Ένας ξεχωριστός άνδρας είναι αυτός, που λέει  το μεγάλο «Όχι» του ’40 στον εισβολέα! Αυτό το ξεχωριστό όχι, το λέει και το υπερασπίζεται. Και το λέει  μέσα στα σκοτάδια της νύχτας. Μόνος του αντιμέτωπος μόνο με την Ιστορία, εκφράζοντας έτσι την ψυχή ολοκλήρου του ελληνικού Έθνους. Δόξα και Τιμή, λοιπόν, στην 28η Οκτωβρίου. Στο Έπος των Ελλήνων που νίκησαν μια αυτοκρατορία. Όχι στην ιστορική λήθη που επιβάλουν οι ξενόδουλοι.

Σ.Μ.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Το αναρχικό παρακράτος (”πυρήνες της φωτιάς” και “ληστές με τα μαύρα”) πίσω από τις άνανδρες δολοφονίες των Συναγωνιστών μας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-30-oktwbriou-2016#ixzz4OWF4vTG5

Exit mobile version