Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ρόδος, Ζάκυνθος, Φάρσαλα – Συνέντευξη Η. Κασιδιάρη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης στο TRT Θεσσαλίας για λαθρομεταναστευτικό και τηλεοπτικές άδειες.

Ομιλία με θέμα την διορατικότητα και τις σκέψεις του ηγέτη Ιωάννη Μεταξά πριν από τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, καθώς και τα παρασκήνια της ιταλικής εισβολής στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στην τοπική οργάνωση Ρόδου την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου. Οι συναγωνιστές, αλλά και φίλοι του κινήματος, άκουσαν ίσως για πρώτη φορά στοιχεία ιστορικού περιεχομένου που ενώ θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνονται στην διδακτέα ύλη των ιστορικών βιβλίων στα σχολεία, αυτά παραλείπονται από τους απάτριδες φιλελεύθερους καπιταλιστές πασοκονεοδημοκράτες και τους εξίσου απάτριδες μαρξιστοαριστερούς της συγκυβέρνησης Σύριζα-Ανέλ.

Δεν περιμέναμε άλλωστε τίποτα διαφορετικό από όλους αυτούς τους αίτιους της μεταπολιτευτικής παρακμής της Πατρίδας και της σύγχρονης δυστυχίας των Ελλήνων. Ως γνήσιοι ψευτοδημοκράτες, συστηματικά αποσιωπούν όλα εκείνα τα ιστορικά στοιχεία που αναδεικνύουν το εθνικό φρόνημα και τον αγωνιστικό ενθουσιασμό του Ελληνικού Λαού, αλλά και το μεγαλείο της 4ης Αυγούστου και προσωπικά του Ιωάννη Μεταξά. Ο σκοπός τους είναι ένας. Παρελείποντας να αναφερθούν στα παραπάνω ιστορικά στοιχεία, επιχειρούν να αποκρύψουν την ομόνοια, την σύμπνοια και το ενιαίο αγωνιστικό φρόνημα που υπήρχαν μεταξύ του Λαού και της Ηγεσίας του.

Πονηρά σκεπτόμενοι οι πολιτικάντηδες, θέλουν να αποφύγουν ιστορικούς παραλληλισμούς με το σήμερα, καθώς οι συνεχιστές της πολιτικής κληρονομίας της 4ης Αυγούστου είναι η Χρυσή Αυγή και οι Χρυσαυγίτες και μοναδικός σύγχρονος πολιτικός απόγονος του Ιωάννη Μεταξά ο Αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος.

Κλιμάκιο συναγωνιστών παρουσία του γραμματέα της Τ.Ο. Ρόδου Αττιτή Νικόλαο παρευρέθηκε στο Καζούλειο Λύκειο Ρόδου για τα αποκαλυπτήρια μαρμάρινης πλάκας για τους τρείς ήρωες Δωδεκανήσιους μαθητές Γαβριήλ Ι. Χαρίτο, Γεώργιο Β. Χαλκιά, και Νικήτα Γ. Παχωπό. Οι τρείς αυτοί ήρωες πριν 90 χρόνια μετά από απόφαση του τότε Ιταλού διοικητή να υψώνεται σε όλα τα δημόσια κτήρια η ιταλική σημαία αντέδρασαν και αποφάσισαν να υποστείλουν την ιταλική σημαία και να τοποθετήσουν πάλι την Ελληνική σημαία την οποία είχε φτιάξει ο Γαβριήλ Χαρίτος από μία μαξιλαροθήκη και με μπλε μπογιά σχημάτισε την Γαλανόλευκη. Ανέβηκε στις πλάτες των δύο συμμαθητών του και αντικατέστησε την Ιταλική σημαία.

Οι αρχές συνέλαβαν τους τρεις μαθητές και κρατώντας τον Χαρίτο από το αυτί ξυλοφορτώνοντας τον μέχρι το κτήριο της τότε ασφάλειας. Το νεαρό της ηλικίας τους γλύτωσε από καταδίκη πάραυτα αποβλήθηκαν και εκτοπίστηκαν από την Ρόδο. Σε καμία περίπτωση εμείς οι ‘Έλληνες Εθνικιστές δεν θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε αυτήν την ηρωική πράξη των τριών Δωδεκανήσιων μαθητών με την δήθεν αντίστοιχη πράξη του τότε στελέχους της ΕΟΝ (ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ του Ιωάννη Μεταξά) Μανώλη Γλέζου μετέπειτα κομμουνιστή με μοναδική απόδειξη την δική του μαρτυρία.

Η μία ηρωική πράξη 10:30 το πρωί και η άλλη «νύχτα» πράγμα αδιανόητο και ψευδές εφόσον όλοι γνωρίζουμε ότι η σημαία υποστέλλεται με την δύση του ηλίου. Η μοίρα επιφύλασσε στον Γαβριήλ Χαρίτο στις 7 Μαρτίου 1947 να είναι ο πρώτος Έλληνας αιρετός δήμαρχος που θα παραλάμβανε την Ελληνική σημαία και γονυπετής μαζί με τους συμπολίτες του να την βλέπει να ανεβαίνει ψηλά στον Βωμό της Πατρίδας.

Ομιλία στην Τ.Ο. Ζακύνθου για τον Ιωάννη Μεταξά και το έπος του 1940

Σε έντονα φορτισμένο κλίμα τιμήθηκε η επέτειος  του ιστορικού ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940 στα γραφεία της Τ.Ο. Φαρσάλων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Αρχικά προηγήθηκε ανάγνωση του μηνύματος του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας και το ΟΧΙ του Εθνικού Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά καθώς και για  την προδοτική στάση  της ηγεσίας του ΚΚΕ το οποίο εξακολουθεί να

καπηλεύεται τα γεγονότα της εποχής στην προσπάθεια του να επικρατήσει ιστορική λήθη αντί για Μνήμη, από τον συναγωνιστή Δημήτριο Καραγιάννη. Ύστερα τον λόγο έλαβε ο γραμματέας της Τ.Ο. συναγωνιστής Νίκος Καραμητράκης ο οποίος αναφέρθηκε στον άνισο αγώνα που έδωσαν οι Έλληνες στρατιώτες στα χιονισμένα βουνά της Αλβανίας εναντίον των άνανδρων Ιταλών που τόλμησαν να εισβάλλουν στην πατρίδα μας.

Έγινε εκτενής αναφορά στην πολύπλευρη προσωπικότητα του Ιωάννη Μεταξά και στο περήφανο ΟΧΙ που καθόρισε την σύγχρονη Ελληνική Ιστορία. Ιδιαίτερα τονίστηκε το γεγονός ότι η επίθεση των Ιταλών έγινε από κοινού με τρία αλβανικά τάγματα τσάμηδων που εποφθαλμιούσαν ,όπως και τώρα, ολόκληρη την περιοχή της Ηπείρου και συνεργάστηκαν στενά με τα στρατεύματα Κατοχής το 1942 έχοντας σαν στόχο την εξολόθρευση του ελληνικού πληθυσμού.

Ο διαβρωτικός ρόλος του παράνομου ΚΚΕ και η απόλυτη ευθυγράμμισή του με τις σταλινικές θέσεις σε όλη την  διάρκεια του αγώνα των Ελλήνων Στρατιωτών για την προάσπιση του πάτριου εδάφους αλλά και κατά την Κατοχή με τις μυστικές συμφωνίες Γκεστάπο-Σιάντου (γ.γ. του ΚΚΕ) στις 13-08-1944, παρουσιάστηκαν από τον ομιλητή. Ακολούθησε αναγωγή στην σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες και στην προσπάθεια  ισλαμοποίησης της πατρίδος από τους προδότες της Αριστεράς και τους πατριδοκάπηλους των λοιπών αστικών κομμάτων της μεταπολίτευσης.

Στα σχέδια που μεθοδεύουν για τζαμί στο Βοτανικό και σταδιακά σε όλη την ελληνική επικράτεια αντιστέκονται σθεναρά οι Έλληνες Εθνικιστές  της Χρυσής Αυγής  οι οποίοι καλούνται να υπερασπιστούν την Ιερή γη των Ελλήνων μόνοι εναντίον όλων. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn566#ixzz4OYsNahWQ

Exit mobile version