Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανικός στους τουρκοπράκτορες από την συγκέντρωση των κατοίκων στον Βοτανικό ενάντια στο τζαμί με την συμμετοχή της Χρυσής Αυγής

Πανικός στους τουρκοπράκτορες από την συγκέντρωση των κατοίκων στον Βοτανικό ενάντια στο τζαμί με την συμμετοχή της Χρυσής Αυγής

Τα κανάλια της διαπλοκής και της ρεμούλας δεν ασχολήθηκαν σχεδόν καθόλου με την σημαντικότατη συγκέντρωση των κατοίκων του Βοτανικού ενάντια στην ισλαμοποίηση της γειτονιάς τους και της Πατρίδος μας, στην οποία συμμετείχε και η Χρυσή Αυγή.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι η σημαντική αυτή συγκέντρωση που μάζεψε εκατοντάδες Ελλήνων, υπό καταρρακτώδη βροχή, διέφυγε και της προσοχής των αμέσως ενδιαφερομένων, δηλαδή των τουρκοπρακτόρων του προξενείου.

Η εφημερίδα “Birlik” είχε εκτενές ρεπορτάζ σχετικά με την παρουσία εκατοντάδων Ελλήνων και τα όσα ανέφερε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στην συγκέντρωση αυτή, δείχνοντας ότι προφανώς η συγκέντρωση είχε την πρέπουσα επιτυχία.

Αυτό δείχνει επίσης και τους λόγους για τους οποίους η Τουρκία εδώ και χρόνια πίεζε για την δημιουργία του εν λόγω τεμένους. Σκοπός τους να δημιουργήσουν μία «μουσουλμανική μειονότητα Αθηνών», την οποία ακολούθως θα ονομάσουν «τουρκική» και θα μεταφέρουν την πίεση στην πρωτεύουσα της χώρας.

Σας παραθέτουμε το σχετικό ρεπορτάζ, όπως το μετέφρασε και μας μετέφερε το έγκυρο tourkikanea:

H Χρυσή Αυγή οργάνωσε σήμερα στην Αθήνα πορεία ¨ Όχι σε τζαμί στην Αθήνα¨.

Πορεία ¨ Όχι σε τζαμί στην Αθήνα¨ έγινε από το κόμμα της Χρυσής Αυγής . Εκατοντάδες άτομα με ελληνικές σημαίες στα χέρια και με σημαίες της Χρυσής Αυγής βάδισαν μαζί με τους βουλευτές του κόμματος ως την περιοχή του Βοτανικού όπου θα γίνει το τζαμί. Την πορεία στήριξαν με την παρουσία τους εκεί οικογένειες της περιοχής.

¨ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ¨

Στην ομιλία που έκανε εκεί ο πρόεδρος του κόμματος Μιχαλολιάκος ζήτησε να κλείσει το προξενείο της Τ.C. στην Δυτική Θράκη. Ο Μιχαλολιάκος άσκησε κριτική στις ομιλίες του προέδρου της Δημοκρατίας της Τ.C. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον κατηγόρησε για επεκτατισμό στην περιοχή και ιδιαίτερα σε βάρος της Ελλάδας. Μέλη της Χρυσής Αυγής κατά την διάρκεια της ομιλίας του προέδρου Μιχαλολιάκου, συχνά φώναξαν αντιτουρκικά συνθήματα. Ο Μιχαλολιάκος στην ομιλία του είπε πως δεν θα ανεχθούν αυτού που θέλουν να εξισλαμίσουν τη  Ελλάδα, πως δεν θα επιτρέψουν οπουδήποτε στην Αθήνα  να γίνει τζαμί και ότι σε αυτό το θέμα θα σταθούν αντίθετοι εντός και εκτός της βουλής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panikos-stous-tourkopraktores-apo-thn-sugkentrwsh-twn-katoikwn-enantia-sto#ixzz4OaiOjiJp

Exit mobile version