Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εμπόλεμη ζώνη τα νησιά μας, επεισόδια στην Χίο με δύο μαχαιρωμένους, ένταση και στην Μυτιλήνη! Ξεπέρασαν τους 61.100 οι καταγεγραμμένοι “πρόσφυγες”

Εμπόλεμη ζώνη τα νησιά μας, επεισόδια στην Χίο με δύο μαχαιρωμένους, ένταση και στην Μυτιλήνη! Ξεπέρασαν τους 61.100 οι καταγεγραμμένοι “πρόσφυγες”

Οι συμπλοκές ανάμεσα στα προσφυγόπουλα στα διάφορα hot spot ανά την Ελλάδα έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο.

Σοβαρά επεισόδια που για μια ακόμη φορά έγινε προσπάθεια να υποβαθμιστούν, με τραυματίες σημειώθηκαν χθες το βράδυ στο hot spot στη Σούδα της Χίου, ανάμεσα σε Αφγανούς και Ιρακινούς.  Από τις συμπλοκές 2 λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι από μαχαίρι. 

Τα πνεύματα ηρέμησαν μετά την επέμβαση των ΜΑΤ που βρίσκονταν περιμετρικά του καταυλισμού. Οι Αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν στην περιοχή καθόλη τη διάρκεια της νύχτας υπό τον φόβο νέων επεισοδίων.

Επίσης χθες το βράδυ στη Μυτιλήνη για μια ακόμα φορά διαδήλωσαν ομάδες λαθρομεταναστών. Διαμαρτυρόμενοι για τον πολύμηνο εγκλωβισμό τους στο νησί και την καθυστέρηση της εξέτασης από τις αρμόδιες υπηρεσίες των αιτημάτων ασύλου που έχουν υποβάλει.

Εθνικισμός.net

Ξεπέρασαν τους 61.100 οι καταγεγραμμένοι «πρόσφυγες» στην Ελλάδα

Τη στιγμή που οι δομές φιλοξενίας «ασφυκτιούν», με τις αντιδράσεις και τα επεισόδια να είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, συνεχίζονται οι αφίξεις λαθρομεταναστών στη χώρα μας.

Πλέον, οι αλλοδαποί που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα ξεπερνούν τους 61.100, καθώς σύμφωνα με την τελευταία καταγραφή, έως το πρωί της Κυριακής έφτασαν άλλα 54 άτομα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 61.177.

Από αυτούς, οι 15.864 φιλοξενούνται στα νησιά του Αιγαίου, με τον αριθμό τους να είναι σχεδόν διπλάσιος από την επίσημη χωρητικότητα (8.085). Η ασφυκτική κατάσταση, αλλά και το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι τόσο καιρό εκεί, προκαλεί καθημερινά προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/empolemh-zwnh-ta-nhsia-mas-epeisodia-sthn-chio-me-duo-machairwmenous-entash#ixzz4OcHePUE6

Exit mobile version