Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Αργολίδα, Μέγαρα

Την Παρασκευή 28/10/16, πραγματοποιήθηκε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς από τον συναγωνιστή Μάκη Μπαρέκα με τίτλο: Το ΌΧΙ ενός Εθνικιστή. Ανεβαίνοντας στο βήμα ο συναγωνιστής επέλεξε να μην κάνει μία τυπική ιστορική αναδρομή παραθέτοντας τις φάσεις του έπους των Ελλήνων, μα εστίασε στο ιδεολογικό επίπεδο του «ΟΧΙ» που ανέκαθεν έλεγαν οι εθνικιστές.

Κατά το κύριο μέρος του λόγου του, ο συναγωνιστής διαχώρισε εύστοχα την πραγματική εθνική υπερηφάνεια των Ελλήνων σε σχέση με τις υποκριτικές κινήσεις των ανιστόρητων εκπροσώπων του λεγόμενου “συνταγματικού τόξου”. Στην συνέχεια, τόνισε πως τα “ΟΧΙ”, δεν είναι μία υπόθεση η οποία αφορά πολιτικάντηδες, μα άνδρες με τιμή και σθένος, άνδρες όπως ο Ιωάννης Μεταξάς και ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος.

Τέλος ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στον χυδαίο πόλεμο του πολιτικού συστήματος κατά της Χρυσής Αυγής εν όψει των ημερών. Σε αυτό το σημείο ο συναγωνιστής δήλωσε με όλο το εθνικιστικό του πάθος πως ο Έλληνας εθνικιστής δεν θα πάψει ποτέ να είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης του συστήματος και μία ημέρα θα καταφέρει να γκρεμίσει τα ανθελληνικά του σχέδια.

Τ.Ο. Αργολίδoς: Το τελευταίο διάστημα δεκάδες κάτοικοι των Ιρίων και των όμορων περιοχών προσήλθαν στα γραφεία της τοπικής μας και ενημερώθηκαν για τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή σχετικά με τη δημιουργία κέντρων φιλοξενίας. H Χρυσή Αυγή είναι κάθετα αντίθετη στη δημιουργία “hot spot” και κέντρων φιλοξενίας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το Σάββατο 29/10 πραγματοποιήθηκε λαϊκή συνέλευση στο χωριό Ίρια Αργολίδας, ύστερα από δημοσιογραφικές πληροφορίες, σχετικά με την εγκατάσταση λαθρομεταναστών σε ξενοδοχείο του χωριού. Έλαβαν τον λόγο ο δήμαρχος και οι τρεις βουλευτές του νομού και τοποθετήθηκαν υπέρ των λαθρομεταναστών. Τον λόγο έλαβε και ο γραμματέας της Τ.Ο. Αργολίδος, Ουλής Αντρέας ο οποίος ανέπτυξε τις θέσεις του κινήματος και πρότεινε τη διεξαγωγή τοπικού δημοψηφίσματος (κωδ: Δήμων και Κοινοτήτων άρθρο 216) καταχειροκροτούμενος από τους κατοίκους.

Συνεστίαση της Τ.Ο. Μεγάρων: Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία 200 συναγωνιστών και φίλων πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνεστίαση της Τ.Ο. Μεγάρων. Σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης μας το περασμένο Σάββατο συναντηθήκαμε σε κλίμα οικογενειακό, ανταλλάξαμε απόψεις και παρακολουθήσαμε τους χαιρετισμούς των βουλευτών μας. Η Χρυσή Αυγή ενισχύεται ραγδαία σε όλη την περιφέρεια Αττικής και καθημερινά δεκάδες συμπολίτες μας εντάσσονται στο εθνικιστικό Κίνημα. Σημαντική στιγμή της βραδιάς η λαχειοφόρος αγορά για την οικονομική ενίσχυση του μικρού συναγωνιστή μας Δημήτρη που θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση με τις ευχές όλων μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn567#ixzz4Ok5cuAUM

Exit mobile version