Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ακόμα και οι στημένες δημοσκοπήσεις της ΝΔ ομολογούν την εδραίωση και την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Ακόμα και οι στημένες δημοσκοπήσεις της ΝΔ ομολογούν την εδραίωση και την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Το πολιτικό βαρόμετρο της Public Issue που δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα δεν χρήζει κάποιας αξιόλογης κριτικής, καθώς πρόκειται ξεκάθαρα για μια στημένη έρευνα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της ΝΔ.

Το γεγονός άλλωστε ότι πρόσφατα προέκυψε διαζύγιο ανάμεσα στην Public Issue και την κομματική εφημερίδα του Σύριζα, “Αυγή” εξηγεί γιατί τα νούμερα της εν λόγω δημοσκόπησης αποτυπώνουν τους μύχιους πόθους του Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, στο πολιτικό βαρόμετρο Οκτωβρίου τα κόμματα λαμβάνουν στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής:

ΝΔ 42%
Σύριζα 18%
Χρυσή Αυγή 8%
Πασόκ 8%
ΚΚΕ 7,5%
Ποτάμι 2,5%
Πλεύση Ελευθερίας 2,5%
Ανέλ 2%
Λεβέντης 2%

Από τα ποσοστά των κομμάτων προκύπτει η ολική κατάρρευση της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης και των συνοδοιπόρων της. Προφανώς τα νούμερα της ΝΔ είναι τραβηγμένα από τα μαλλιά, καθώς το “παλτό” Κυριάκος ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα δει τέτοια ποσοστά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Χρυσή Αυγή παρά την λάσπη και τον αποκλεισμό παραμένει τρίτη πολιτική δύναμη με ανοδικές τάσεις, καθώς ούτε οι στημένες δημοσκοπήσεις της ΝΔ δεν τολμούν να την καταγράψουν με χαμηλότερα ποσοστά.

Όσο για το βράδυ των εκλογών που θα φανερωθεί η πραγματική λαϊκή βούληση και όχι η αλλοιωμένη, τότε η Χρυσή Αυγή θα έχει καταγράψει ακόμα μία περήφανη Νίκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/akoma-kai-oi-sthmenes-dhmoskophseis-ths-nd-omologoun-thn-edraiwsh-kai-thn-a#ixzz4OmpTbzp4

Exit mobile version