Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Θεσσαλονίκη

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του Συναγωνιστή και βουλευτή Α’ Πειραιά Νικόλαου Κούζηλου με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο Συναγωνιστής Κούζηλος αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές άδειες και στον νόμο Παππά και τόνισε ότι ο Σύριζα προσπάθησε να δημιουργήσει ένα φιλικό προς τον Σύριζα σκηνικό διαπλοκής αντικαθιστώντας την διαπλοκή ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Όσο για τα Εθνικά θέματα ο Συναγωνιστής Κούζηλος αναφέρθηκε στις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν για την συνθήκη της Λωζάνης και τόνισε ότι το θράσος και η προκλητικότητα Ερντογάν πηγάζει από την ανυπαρξία και υποχωρητικότητα  στα Εθνικά θέματα της κυβέρνησης Σύριζα-Ανελ.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα  το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα ομιλία από την Συναγωνίστρια και Διευθύντρια της εφημερίδας Εμπρός  Ειρήνης Δημοπούλου με θέμα:”ΕΙΣΒΟΛΗ – Από το ΟΧΙ του Μεταξά στα ΝΑΙ του μνημονιακού τόξου”. Η Συναγωνίστρια Δημοπούλου αναφέρθηκε στην Ηρωική περίοδο του 1940-1941 όπου ο Εθνικός Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς είπε το ΟΧΙ στους Ιταλούς εισβολείς και όπου είχε προετοιμάσει την Χώρα για τον επερχόμενο πόλεμο.

Σε αντίθεση με τον Εθνικό Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά, οι πρωθυπουργοί και τα κόμματα των μνημονίων, σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την Πατρίδα μας λένε σε όλα ναι στους παγκόσμιους τοκογλύφους και χωρίς ντροπή ξεπουλάνε την πατρίδα μας μόνο και μόνο για να παραμείνουν στην εξουσία.

Με επιτυχία πραγματοποίησε μία ακόμα ενημερωτική δράση η Τοπική Οργάνωση Θεσσαλονίκης, με τη διανομή υλικού ενάντια στο μνημόνιο και τη λαθρομετανάστευση, καθώς και εφημερίδων του Κινήματος. Σε περιοχές εκτός αστικού ιστού και ιδιαίτερα στις πρώην βιομηχανοποιημένες, όπου τα ποσοστά ανεργίας ξεπερνούν ακόμα και το 30%, οι Συναγωνιστές από την ευρύτερη περιοχή του νομού Θεσσαλονίκης έγιναν δεκτοί με ιδιαίτερη θέρμη, αφού η αγανάκτηση του λαού για τις πολιτικές που εφαρμόζουν τα μνημονιακά κόμματα έχει φτάσει, κυριολεκτικά, στο απροχώρητο. Η Χρυσή Αυγή, το μοναδικό Κίνημα κατά του μνημονίου, διογκώνεται καθημερινά και η ραγδαία άνοδος του, ναι μεν αποκρύπτεται από τα ΜΜΕ, αλλά γίνεται εύκολα αντιληπτή με την κάθε επαφή μας με τον κόσμο του μόχθου και της βιοπάλης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-thessalonikh#ixzz4OqXqti6w

Exit mobile version