Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μίσος κατά της Χρυσής Αυγής: Βάφτισαν την παράνομη αντισυγκέντρωση των παρακρατικών ως… αντιφασιστική συγκέντρωση

Μίσος κατά της Χρυσής Αυγής: Βάφτισαν την παράνομη αντισυγκέντρωση των παρακρατικών ως... αντιφασιστική συγκέντρωση

Χθες το απόγευμα μέσα σε κλίμα κατάνυξης και με την συμμετοχή χιλιάδων Εθνικιστών πραγματοποιήθηκε στο Νέο Ηράκλειο εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους δύο Αθάνατους Συναγωνιστές μας, τον Γιώργου Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη. Η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας τέλεσε Μνημόσυνο στους δύο Ήρωες που πριν 3 χρόνια έπεσαν από τις σφαίρες των ασύλληπτων μέχρι σήμερα παρακρατικών δολοφόνων.

Την ίδια ώρα το άθλιο αναρχοαριστερό παρακράτος πραγματοποιούσε παράνομη αντισυγκέντρωση στον σταθμό του ΗΣΑΠ του Νέου Ηρακλείου με μοναδικό σκοπό να παρεμποδίσει την τέλεση της εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής. Ένα τσούρμο δηλαδή από αναρχοαριστερά γκρουπούσκουλα – που δεν ξεπερνούσαν τα 50 άτομα – θέλησαν να παρεμποδίσουν μια εκδήλωση εις Μνήμην δύο Νεκρών Ηρώων.

Πώς λοιπόν παρουσίασε η μεγάλη μερίδα των έντυπων και ηλεκτρονικών Μέσων αυτήν την παράνομη και βέβηλη αντισυγκέντρωση; Ως… αντιφασιστιστική συγκέντρωση!

Και τόλμησαν μάλιστα οι πληρωμένοι ρυπαρογράφοι να μιλήσουν για “παράλληλες συγκεντρώσεις”!

Αυτό είναι το μίσος και η εμπάθεια τους κατά της Χρυσής Αυγής που φτάνει στο σημείο να μην σέβονται ούτε τους Αθάνατους Συναγωνιστές μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/misos-kata-ths-chrushs-aughs-baftisan-thn-paranomh-antisugkentrwsh-twn-para#ixzz4OrBufgWZ

Exit mobile version