Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απόλυτη δικαίωση των καταγγελιών Τραμπ: Τα e-mails δείχνουν ότι η Κλίντον έπαιρνε από πριν ερωτήσεις του «ντιμπέιτ»!

Απόλυτη δικαίωση των καταγγελιών Τραμπ: Τα e-mails δείχνουν ότι η Κλίντον έπαιρνε από πριν ερωτήσεις του «ντιμπέιτ»!

Απόλυτο δίκιο αποδείχθηκε ότι είχε ο Τραμπ όταν κατηγορούσε την Κλίντον ότι είχε στην κατοχή της ερωτήσεις από το «ντιμπέιτ» νωρίτερα, προκειμένου να προετοιμάσει τις απαντήσεις της.

Στα πρόσφατα e-mails από την εκστρατεία της Κλίντον που διέρρευσε το Wikileaks φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Ντόνα Μπραζίλ, αντιπρόεδρος της Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος και συνεργάτης του CNN, είχε στην διάθεσή της πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τις ερωτήσεις που έγιναν στο «ντιμπέιτ». Σε ένα από τα e-mail φαίνεται ότι η Μπραζίλ έδινε λεπτομέρειες στο επιτελείο της Κλίντον για το τι θα κληθούν να συζητήσουν σε «ντιμπέιτ» του CNN που έγινε στις 6 Μαρτίου.

Μια άλλη διαρροή από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Κλίντον δείχνει ότι η πρώην – πλέον – συνεργάτης του CNN έστειλε πριν το «ντιμπέιτ» μια ερώτηση στην υποψήφια των Δημοκρατικών. Μετά την διαρροή το CNN ανακοίνωσε ότι η Μπραζίλ υπέβαλλε την παραίτησή της, την οποία και έκανε δεκτή στις 14 Οκτωβρίου. Βεβαίως, οι εκ των έσω πληροφορίες κρατούσαν από παλιά.

Στις αρχές Οκτωβρίου ένα άλλο e-mail, που αποκάλυψαν τα Wikileaks με αποστολέα την Ντόνα Μπραζίλ, έδινε πληροφορίες σε ερώτηση σχετικά με την θανατική ποινή που η Κλίντον κλήθηκε να απαντήσει την επόμενη ημέρα σε εκδήλωση. Όταν, μάλιστα, οι αποκαλύψεις αυτές προέρχονται από την Washington Post, η οποία υποστηρίζει την υποψήφιο των Δημοκρατικών, καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε πόσο βαρύ είναι το κλίμα για την Κλίντον μετά τα όσα βγαίνουν στην επιφάνεια σχετικά με τις βρώμικες μεθόδους που χρησιμοποιεί προκειμένου να εκλεγεί.

Αυτή η αδίστακτη τύπισσα, με την απόλυτη υποτέλεια στον διεθνή σιωνισμό, την πολεμοχαρή διάθεσή της και τον χρόνιο ανθελληνισμό της βρίσκεται και πάλι σε πολύ δύσκολη θέση μόλις μια εβδομάδα πριν την διενέργεια των εκλογών στις ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από την Κλίντον: Το FBI έτοιμο να της περάσει χειροπέδες

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apoluth-dikaiwsh-twn-kataggeliwn-tramp.-ta-e-mail-deichnoun-oti-h-klinton-e#ixzz4OrzSRnbJ

Exit mobile version