Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Τελικά υπάρχουν Έλληνες που αγωνίζονται πραγματικά για τους Έλληνες. Και μπορούν να το αποδείξουν. Είχα πάει για ρύθμιση χρεών στη ΔΕΗ του Παγκρατίου και εκεί βρήκα τα παιδιά της Χρυσής Αυγής να μοιράζουν φυλλάδια και να ενημερώνουν τους πολίτες σχετικά με τα χιλιάδες νοικοκυριά που βρίσκονται με κομμένο το ρεύμα, λες και είναι είδος πολυτελείας και όχι κοινωνικό αγαθό. Εκεί μας κατάντησαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις στον 21ο αιώνα. Ολόκληρες κατηγορίες ανθρώπων να στερούνται ενός απαραίτητου για τη ζωή αγαθού. Υπερήλικες με ιατρικά μηχανήματα απαραίτητα για τη ζωή τους, οικογένειες με παιδιά, και τόσες άλλες περιπτώσεις συνθέτουν ένα σκηνικό απέραντης εξαθλίωσης, με την ευθύνη να βαραίνει τόσο τη σημερινή ανάλγητη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς και τους προκατόχους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που έφεραν αυτή την καταστροφή στην πατρίδα μας. Μπράβο στη Χρυσή Αυγή και να είστε καλά, ώστε να απελευθερώσετε την πατρίδα μας από αυτή την κατοχή.

Αντιγόνη Κ. 

“Περίεργες” δηλώσεις από τον υπουργό Εσωτερικών του Σύριζα, Μπαλάφα: Θέλουμε να… συνευρεθούμε με το Πασόκ!

Είμαι θερμός υποστηρικτής του κινήματος και πλήρως σύμφωνος με τις θέσεις που έχετε και ειλικρινά σας έχω μέσα στην καρδιά μου, διότι ως Μακεδών, οφείλω να αναγνωρίζω και θα το κάνω για πάντα, ότι στα 42 χρόνια της σαπίλας και της διαφθοράς προ 20ετίας ”κάποιοι” διαδήλωναν στα Σκόπια υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας κρατώντας λάβαρα και δίνοντας μάχες με ΜΑΤ, φωνάζοντας “Μακεδονία Γη Ελληνική”. Ερχόμενος στο σήμερα, θα ήθελα να εκφράσω με τούτο το μήνυμα την συμπαράστασή μου για την παράνομη αυτή δίκη, την οποία και θα κερδίσετε γιατί η δικαιοσύνη θα λάμψει και οι προδότες θα πληρώσουν. Η Μακεδονία δεν ξεχνάει ποιοι την υπερασπίστηκαν και θα τους στηρίζει πάντα και παντού σε κάθε μάχη και σε κάθε αγώνα.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση, Δ.Μ.

Εφημερίδα “Εστία”: Γιατί δεν συνελήφθησαν οι υβριστές των Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη;

Είναι πραγματική πρόκληση για σχεδόν όλους τους Έλληνες που βλέπουν κάθε μήνα να συρρικνώνονται τα εισοδήματα τους, με παράλληλη αύξηση του κόστους ζωής, να πληροφορούνται τις αμοιβές που  υπέγραψαν οι κυβερνώντες για τα τσιράκια τους. Όπως ο διευθύνων σύμβουλος και ο αναπληρωτή του στο ΤΧΣ εισπράττοντας αντίστοιχα 220.000 χιλιάδες ευρώ και 185.000 ευρώ ετησίως. Ακόμη δυο γενίτσαροι που θα πληρώνονται με το αίμα και τον κόπο των Ελλήνων!

Σ.Μ.

Χρηματοδότης της Κλίντον ο Ερντογάν: Χορηγίες με αντάλλαγμα πολιτικές εις βάρος της Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-3-noembriou-2016#ixzz4Otj24lch

Exit mobile version