Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μνημόσυνο για τους Αθάνατους Συναγωνιστές Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη σε Καβάλα, Σπάρτη και Ξάνθη

Οι Τοπικές Οργανώσεις Δράμας και Καβάλας τίμησαν την μνήμη των Συναγωνιστών Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη

Την μνήμη των Συναγωνιστών μας Γιώργου και Μανώλη τίμησαν οι δύο Τοπικές Οργανώσεις, Καβάλας και Δράμας σε μια κοινή σεμνή τελετή που έλαβε χώρα στον ιερό ναού του Αγίου Νεκταρίου στην Καβάλα. Το μνημόσυνο πραγματοποιήθηκε υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των δύο Συναγωνιστών που δολοφονήθηκαν άνανδρα από το αριστερό παρακράτος έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο την 1η Νοεμβρίου 2013.

 

Μπορεί το άθλιο ελληνικό κράτος να αδιαφορεί για τη σύλληψη των φυσικών αυτουργών αυτής της άνανδρης επίθεσης και να αφήνει στο απυρόβλητο τους ηθικούς αυτουργούς που με τη ρητορική μίσους ενάντια στην τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας όπλισαν το χέρι των δραστών, τίποτα όμως δεν μπορεί να μας αποτρέψει από το να ακολουθήσουμε το μονοπάτι των δύο πεσόντων Ηρώων, οι οποίοι μέχρι την ύστατη στιγμή πολέμησαν για μια ελεύθερη Ελλάδα.

Γιώργο και Μάνο οι ψυχές σας οδηγούν τους εθνικούς μας αγώνες! ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Με μεγάλη κατάνυξη και έντονη συγκινησιακή φόρτιση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016 με πρωτοβουλία της Τ.Ο. Σπάρτης τριετές μνημόσυνο στους Ήρωες συναγωνιστές του Εθνικιστικού κινήματος Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη.

Το μνημόσυνο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγ. Σπυρίδωνος στον Μυστρά από τον πάτερ Λάζαρο και παρευρέθησαν κλιμάκιο συναγωνιστών της τοπικής Σπάρτης με παρουσία του γραμματέα Κατράκη Χρήστου όσο και πλήθος κόσμου μιας και ήταν και η εορτή των Αγίων Αναργύρων. Θερμή και εγκάρδια η παράκληση τόσο του Παπα-Λάζαρου όσο και του κόσμου να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο το μνημόσυνο, ώστε να μην ξεχάσει κανείς αυτά τα δύο παλικάρια όπως χαρακτηριστικά μας ανέφεραν.

Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε και η αιμοδοσία στην μνήμη του Γιώργου και Μάνου στο νοσοκομείο Σπάρτης για λογαριασμό της τράπεζας αίματος που διατηρεί η Τ.Ο. Σπάρτης. Υπόσχεση όλων των συναγωνιστών της Τ.Ο. Σπάρτης ότι δεν θα αφήσουμε ποτέ να λησμονηθούν τα αδέρφια μας, γιατί η Σπάρτη είναι και δική τους πατρίδα όπως και όλων όπως λέει ο ύμνος μας: “Οι νέοι είμαστε Σπαρτιάτες”, ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Με ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση οι συναγωνιστές της Τ.Ο. Ξάνθης οργάνωσαν και τέλεσαν μνημόσυνο την Τρίτη 1 Νοεμβρίου το απόγευμα, στα γραφεία της τοπικής, για τα δύο αδικοχαμένα αδέλφια μας Γιώργο και Μάνο.

Γιώργο και Μάνο θα ζείτε για πάντα στις καρδιές όλων των Ελλήνων Εθνικιστών, αιώνια σύμβολα του αγώνα για μία ελεύθερη πατρίδα. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mnhmosuno-gia-tous-athanatous-sunagwnistes-giwrgo-fountoulh-kai-manwlh-kape#ixzz4OwVQaVHZ

Exit mobile version