Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τον πολιτικό σχεδιασμό του Σύριζα ανέλαβε το δεξί χέρι του Τσοχατζόπουλου

Τον πολιτικό σχεδιασμό του Σύριζα ανέλαβε το δεξί χέρι του Τσοχατζόπουλου

Είχαμε παραθέσει σειρά φωτογραφιών από το 2ο Συνέδριο του Σύριζα που αποδείκνυαν την πασοκοποίηση του Σύριζα. Τελικώς αυτή η πασοκοποίηση κατέληξε και στην εκλογή προσώπων που έχουν πλήρη συνάφεια με τις πιο σκοτεινές ημέρες της κλεπτοκρατίας, που οδήγησε τη χώρα μας στην σημερινή κατάντια.

Συγκεκριμένα, στη συνεδρίασή του σήμερα το Εκτελεστικό Συμβούλιο του κόμματος προχώρησε σε καταμερισμό υποχρεώσεων. Πέρα από τα γνωστά ρετάλια του αντεθνικού μαρξισμού που ανέλαβαν πόστα για να διαλύσουν (π.χ. ο συνομιλητής των τρομοκρατών Λάμπρου ανέλαβε τον τομέα… δικαιοσύνης), υπάρχει μία περίπτωση που αξίζει ξεχωριστής μνείας.

Τον πολιτικό σχεδιασμό του κόμματος, ανέλαβε ο Αντώνης Κοτσακάς, ο οποίος στο παρελθόν δεν ήταν απλώς πασόκος, αλλά το δεξί χέρι του Τσοχατζόπουλου.

Σας παραθέτουμε το βιογραφικό του:

«Το 1974 υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Μοσχάτου. Στη συνέχεια διετέλεσε εκλεγμένο μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Νοτιοανατολικής Αθήνας ενώ ήταν μέλος της Επιτροπής Οργανωτικού από το 1979. Εκλέχθηκε στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά το 1984, και επανεκλεγόταν συνεχώς μέχρι το Συνέδριο του 2009. Ήταν γραμματέας Οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ την κρίσιμη περίοδο 1989—1993.»

Με αυτούς κυβερνά ο Σύριζα και γι’ αυτό σε μερικά χρόνια θα αρχίσει να αναδύεται η μυρωδιά Πασόκ, όταν θα αρχίσουν οι αποκαλύψεις των σκανδάλων της «πρώτης φοράς Αριστερά», με πρώτο το σκάνδαλο με τη χρηματοδότηση των «αλληλέγγυων» ΜΚΟ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ton-politiko-schediasmo-tou-suriza-ton-anelabe-to-deji-cheri-tou-tsochatzop#ixzz4OwWRJnsA

Exit mobile version