Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εξοργισμένοι οι Έλληνες συνταξιούχοι έκαψαν τις υποκριτικές επιστολές Κατρούγκαλου

Εξοργισμένοι οι Έλληνες συνταξιούχοι έκαψαν τις υποκριτικές επιστολές Κατρούγκαλου

Σε μια άκρως συμβολική κίνηση προχώρησαν οι συνταξιούχοι στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, στο Ρέθυμνο, στην Λαμία και άλλες πόλεις βάζοντας φωτιά στις «επιστολές» που τους έστειλε ο Κατρούγκαλος, στις οποίες τους «εξηγούσε» τις περικοπές στις συντάξεις τους.

Βλέποντας οι συνταξιούχοι την επικουρική τους να πετσοκόβεται δραματικά αποφάσισαν να αντιδράσουν με αυτόν τον τρόπο. «Η επιστολή του Κατρούγκαλου είναι κατάπτυστη και μας υποτιμά» είπαν με ένα στόμα όσοι βρέθηκαν χθες στον δρόμο για να διαμαρτυρηθούν, με την κατάσταση να μοιάζει εκρηκτική, αφού για πρώτη φορά τα «περήφανα γηρατειά» μοιάζουν να είναι στα όριά τους και αποφασισμένα για τη δική τους «επανάσταση».

Ορισμένοι κατήγγειλαν ότι, ενώ περίμεναν αναδρομική μείωση 50 ευρώ, είδαν μηδενική (!!!) κατάθεση στους λογαριασμούς τους. Οι ενημερωτικές επιστολές που έστειλε πρόσφατα ο υπουργός στους συνταξιούχους αποτελούν, όπως φαίνεται, «κόκκινο πανί».

Επί της ουσίας, η «επιστολή» Κατρούγκαλου αποτελεί έναν ξεκάθαρο εμπαιγμό στη νοημοσύνη τους, καθώς επιχειρεί να δικαιολογήσει με τον πλέον αίσχιστο τρόπο την καταλήστευση των δικών τους χρημάτων. Η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση δεν κάνει τίποτε άλλο από το να εφαρμόζει την σφαγή των συντάξεων που προβλέπει το τρίτο Μνημόνιο, ως μια φυσική συνέχεια των σφαγών στις συντάξεις που έκαναν τα δύο πρώτα Μνημόνια.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/orgh-twn-suntajiouchwn.-ekapsan-tis-epistoles-katrougkalou#ixzz4OynbeoZu

Exit mobile version