Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βουλευτές του Σύριζα καλούν σε παράνομες αντισυγκεντρώσεις κατά της Χρυσής Αυγής στην Θράκη

Βουλευτές του Σύριζα καλούν σε παράνομες αντισυγκεντρώσεις κατά της Χρυσής Αυγής στην Θράκη

Είδαμε ήδη τόσο την «κάψα» του τουρκικού προξενείου και των ντόπιων παρακρατικών για τις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής στην Θράκη, ενώ είδαμε και την στάση των αστυνομικών αρχών, οι οποίες επί της ουσίας προωθούν τις παράνομες ενέργειες των παρακρατικών.

Το νέο της όλης υποθέσεως είναι ότι η κυβέρνηση ΕΠΙΣΗΜΩΣ τάσσεται κατά της νομιμότητας και υπέρ των παράνομων αντισυγκεντρώσεων. Αυτό προκύπτει από την επίσημη δήλωση τριών βουλευτών Θράκης του Σύριζα, εις εκ των οποίων είναι ο γνωστός τρόφιμος του τουρκικού προξενείου, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.

Όπως, λοιπόν, ανήρτησαν στα κοινωνικά δίκτυα οι βουλευτές του Σύριζα, θα συμμετάσχουν σε αντισυγκέντρωση που θα πραγματοποιήσουν παρακρατικοί εναντίον νόμιμης συγκέντρωσης του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας.

Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση, με τα ορθογραφικά… δικά τους:

«Στις 5 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των νέων γραφείων, ορμητηρίων της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη, παρουσία του Γιάννη Λαγού. Η νεοναζιστική- εγκληματική ομάδα επανεμφανίζεται στην πόλη μας και αυτό μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει.

Η φασιστική συμμορία, που στρέφεται εναντίον των αδύναμων , επιχειρεί να σπείρει το μίσος και τη μισαλλοδοξία στην κοινωνία.Η απομόνωση κάθε νεοφασιστικής εκδοχής είναι χρέος όλων μας.

Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής με όποιο πρόσωπο ή προσωπείο και αν εμφανίζονται, είτε σαν παράταξη, είτε σαν οργάνωση, είτε ακόμα και σαν πολιτικό κόμμα που βάζει υποψηφιότητα στις εκλογές, υπερασπίζονται τη χιτλερική “λογική” της εξόντωσης των διαφορετικών, της “λογικής” που οδήγησε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Οι πολίτες που διαπνέονται από αίσθημα κοινωνικής-πολιτικής και ιστορικής ευθύνης δεν μπορούν να αφήσουν τους σύγχρονους απογόνους των Ναζί να εκμεταλλευθούν τις δημοκρατικές κατακτήσεις προκειμένου -τελικά- να τις διαλύσουν.

“Γραφεία” γι’ αυτούς σημαίνει ορμητήριο συμμοριών για την τρομοκράτηση οικονομικών ή πολιτικών μεταναστών, αλλά και κατοίκων της περιοχής.Δεν θα τους το επιτρέψουμε!

Το Σάββατο, 5 Νοέμβρη, στις 17:00 συμμετέχουμε στο Αντιφασιστικό συλλαλητήριο, στην Κ. Πλατεία.

Βουλευτές

Χουσείν Ζεϊμπέκ
Στάθης Γιαννακίδης
Γρηγόρης Στογιαννίδης»

Το γεγονός ότι οι βουλευτές του Σύριζα θα συμμετάσχουν σε μία παράνομη ενέργεια δεν είναι προφανώς κάτι το καινούργιο. Το πραγματικά καινούργιο της υποθέσεως είναι ότι προαναγγέλλουν την συμμετοχή τους σε μία έκνομη ενέργεια και είναι απορίας άξιο πως ακόμα δεν έχει παρέμβει κάποιος Εισαγγελέας να τους πει, αν μη τι άλλο, ότι πρόκειται να παρανομήσουν.

Το επίσης γεγονός ότι οι ενέργειες του Ζεϊμπέκ, αλλά και των υπολοίπων είναι υποκινούμενες από δυνάμεις εξωχώριες είναι επίσης προφανές, αλλά γνωρίζουν τόσο αυτοί όσο και οι πάτρωνές τους ότι οι μεθοδεύσεις τους ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ και η Θράκη θα παραμείνει Ελληνική όσο υπάρχει ακόμα και ένας Χρυσαυγίτης.

Θυμίζουμε τα της περιοδείας, έτσι ώστε οι Έλληνες να δώσουν την πρέπουσα απάντηση στους τούρκους και τους τουρκοπροσκυνημένους:

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β’ Πειραιώς, Ιωάννης Λαγός, στα πλαίσια της ενημέρωσης των συμπολιτών μας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη έτσι ώστε να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις, να εντοπίζουμε, να αναδεικνύονται τα προβλήματα και να δίνουμε λύσεις, έχει προγραμματίσει περιοδεία στους νομούς Καβάλα, Ξάνθη και Ροδόπη από την Παρασκευή 4 μέχρι και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός θα βρίσκεται την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στην Καβάλα όπου στο ξενοδοχείο Galaxy στις 21.00 θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση.

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Νομό Ξάνθης, όπου θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς και στις 19.00 θα εγκαινιάσει τα νέα γραφεία της Τ.Ο. Ξάνθης.

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου θα επισκεφτεί το νομό Ροδόπης όπου και εκεί θα πραγματοποιηθεί ομιλία στις 18.00 στα γραφεία της Τ.Ο. Κομοτηνής με θέμα το τουρκικό προξενείο και τις επεκτατικές βλέψεις της Τουρκίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bouleutes-tou-suriza-kaloun-se-antisugkentrwseis-kata-ths-chrushs-aughs-sth#ixzz4OzDxNSWl

Exit mobile version