Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Σύμβουλος του Αλβανού πρωθυπουργού ‘Εντυ Ράμα τα τελευταία 6 χρόνια είναι ο μακελάρης της Γιουγκοσλαβίας, Τόνυ Μπλερ, ο οποίος, όπως φαίνεται ξέρει να βάζει φωτιές ακριβώς εκεί που πρέπει την ώρα που πρέπει. Τίποτε τυχαίο ή συμπτωματικό στον κόσμο τούτο. Επομένως καθόλου τυχαίες δεν είναι δηλώσεις του αλβανού πρωθυπουργού. Ασφαλώς θα ήταν αστείο να επιστήσουμε την προσοχή στην κυβέρνηση που έχει η Πατρίδα μας μιας και το ποιόν τους είναι πλήρως ανθελληνικό.

Γ.Π.

Χάος στο Παρίσι με οδομαχίες από λαθρομετανάστες που επελαύνουν με καδρόνια και μαχαίρια στους δρόμους

Με τη σύλληψη της μαφίας των ρομά, δυστυχώς αποκαλύφθηκε και μια άλλη πληροφορία. Ότι υπάρχει και εμπλοκή στελεχών της αστυνομίας και μάλιστα Αξιωματικών. Είναι απίστευτη η διαφθορά του κράτους μιας και οι συγκεκριμένοι υποτίθεται πως έδωσαν όρκο να προστατεύουν τους πολίτες. Θυμίζει την παροιμία που λέει ότι βάλαν τους λύκους να φυλάν τα πρόβατα. Αυτό είναι το κράτος και το ήθος της μεταπολίτευσης που έκτισαν δεξιές και αριστερές κυβερνήσεις, φερόμενοι κυριολεκτικά σαν κατασαπλιάδες. Αντιληπτό και το μένος εναντίον της Χρυσής Αυγής, η οποία σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις βροντοφωνάζει: Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος. Αυτό φοβούνται οι κλέφτες και είναι ο πραγματικός λόγος που την πολεμούν και την εχθρεύονται.

Ν.Π.

“Δαγκωτό” Τραμπ ψηφίζουν οι Έλληνες ομογενείς της Νέας Υόρκης – ΒΙΝΤΕΟ

Λύσσαξαν όλα τα τσιράκια του συστήματος με τον “Παπαφλέσσα”, τον περήφανο παπά που έκανε το Μνημόσυνο στα αδέρφια μας, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη. Τους πείραξε που έστειλε ανάθεμα στους εχθρούς και τους προδότες της Πατρίδας μας. Τι να τους κάνει; Να τους ευλογήσει; Να τους δώσει την ευχή του να συνεχίσουν να κλέβουν και να ξεπουλάνε την Ελλάδα; Τους ενόχλησε επίσης που ευχήθηκε καλό Αγώνα στην Χρυσή Αυγή. Καλά και άγια έπραξε! Σας ενοχλεί ξεπουλημένοι που ο αγνός Ορθόδοξος κλήρος είναι με τους Εθνικιστές! Κοντοζυγώνει η ώρα που θα αποτελείτε παρελθόν προδότες. Όταν το ράσο γίνεται σημαία, τότε η νίκη είναι βεβαία!

Β.Μ.

Ανθελληνικό κράτος, τουρκικό προξενείο και παρακρατικοί «λυσσάνε» για τις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής στην Θράκη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-4-noembriou-2016#ixzz4P22h3tgP

Exit mobile version