Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανικός στους τουρκοπράκτορες από το Εθνικό Έργο της Χρυσής Αυγής στην Θράκη μας

Πανικός στους τουρκοπράκτορες από το Εθνικό Έργο της Χρυσής Αυγής στην Θράκη μας

Ακόμα συνεχίζει ο απόηχος της εθνικής δραστηριότητας της Χρυσής Αυγής στην ταλανιζόμενη από τους τουρκοπράτορες περιοχής της Θράκης μας.

Θυμίζουμε ότι πριν από την προκλητική συγκέντρωση των τουρκοφρόνων στην Κομοτηνή, οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής στην περιοχή είχαν ενημερώσει τις αρχές για την κατά παράβαση της Συνθήκης της Λωζάννης προσφώνηση της Ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας ως δήθεν «τουρκικής» από τον οργανισμό που παρουσιάζουν ως «κόμμα» οι τουρκόφρονες και είχαν καταθέσει μήνυση κατά του «προέδρου» και του «αντιπροέδρου» του εν λόγω «κόμματος» καθώς και παντός άλλου υπευθύνου.

Ο αρμόδιος Εισαγγελέας ξεκίνησε έρευνες σχετικά με τα καταγγελόμενα στις 3 Αυγούστου και από ό,τι φαίνεται η υπόθεση συνεχίζει να ταλανίζει τους τουρκόφρονες, αφού στα τέλη Σεπτέμβρη, με συνοδοιπόρο τον γνωστό ανθέλληνα Παναγιώτη Δημητρά, έφεραν στη Θράκη Ευρωβουλευτές και λομπίστες και τους περιέφεραν στους τουρκοσυλλόγους.

Οι σκοποί αυτής της επισκέψεως γνωστοποιήθηκαν μόλις αυτές τις ημέρες, αφού ο πρόεδρος (ο πρόεδρος της EFA François Alfonsi) ενός εκ των οργανισμών που συμμετείχαν στην περιοδία αυτή, έβγαλε σχετική δήλωση στην οποία αναφέρε: «Η έρευνα που ξεκίνησε ο Εισαγγελέας Κομοτηνής εις βάρος του μέλους μας Προέδρου του ΚΙΕΦ Μουσταφά Αλή Τσαβούς δημιούργησε ανησυχία. Είναι αδιανόητο την έρευνα που ξεκίνησε σχετικά με την ειρηνική πορεία που οργάνωσε το κόμμα ΚΙΕΦ τον περασμένο Ιούλιο. Στην πορεία αυτή συμμετείχε και η EFA, που οι μόνοι αντίθετοι ήταν οι φασίστες της Χρυσής Αυγής. Ως EFA καλούμε της Ελληνικές Αρχές και τους Εισαγγελείς να σταματήσουν να δημιουργούν προβλήματα στους υπερασπιστές της Τουρκικής Μειονότητας και να αυξήσουν τις προσπάθειες για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης που είχε πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΚΙΕΦ.»

Ας φροντίσει πρώτα ο Alfonsi να πληροφορηθεί για το περιεχόμενο της Συνθήκης της Λωζάννης και το πώς οι φίλοι του οι τούρκοι την παραβιάζουν κατάφωρα και ας αφήσει κατά μέρους τις δηλώσεις που βρίθουν ανοησίας. Όσον αφορά τους τουρκοπράκτορες και τις ενέργειές τους ενάντια στις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής στην περιοχή, ας γνωρίζουν ότι η Θράκη ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνική όσο υπάρχει έστω και ένας Χρυσαυγίτης!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panikos-stous-tourkopraktores-apo-to-ethniko-ergo-ths-chrushs-aughs-sthn-th#ixzz4P5iPUkJY

Exit mobile version