Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Η είδηση είναι ότι εκκενώθηκε στο Βοτανικό ο χώρος που προοριζόταν για στέγαση Ελλήνων αστέγων. Τελικά και επισήμως οι φτωχοί και οι άστεγοι της Ελλάδας μπαίνουν στο περιθώριο και σκοπός του κράτους είναι να υπηρετεί τους λαθροέποικους με τη δημιουργία τεμένους και όχι τζαμιού απλώς. Κάτι που για τους μη γνωρίζοντες αφορά σε αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας μέσα στην Αττική, με ότι συνέπειες αυτό αφορά σε τουρκικές διεκδικήσεις ή ακόμα και σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ομάδων διαφορετικών εκδοχών του Ισλάμ. Με το λαθροδήμαρχο Καμίνη βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας. Την ώρα που στη Γαλλία, που από αιώνες είναι κοσμικό κράτος με χωρισμό κράτους Εκκλησίας, κλείνουν τα τζαμιά. Και να ήταν μόνο τα τζαμιά. Εδώ κυκλοφορούν ελεύθερα αιρέσεις, Ιεχωβάδες, οι πάντες και κάνουν προσηλυτισμό, κάτι που σύμφωνα με το άρθρο 13 παράγραφος 2 του Συντάγματος απαγορεύεται. Οι μόνοι στους οποίους απαγορεύεται με τους άθεους και ανιστόρητους που μπλέξαμε να μιλάνε, είμαστε αφενός εμείς οι εθνικιστές, αφετέρου δε μαχητικοί Ιεράρχες όπως ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος και όσοι άλλοι επισημαίνουν τι μας περιμένει. Ας εγερθούμε από τον καναπέ και ας αντισταθούμε, γιατί όπως πάμε η χώρα μας σε λίγο δεν θα μας ανήκει. Χρυσή Αυγή ώσπου να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!

Γ.Κ.

Πάνω από 500 Έλληνες δάσκαλοι τίμησαν με την ψήφο τους το Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών

Πλήρωνε κορόιδο Έλληνα και μείνε νηστικός εσύ και η οικογένειά σου, για να πουλάνε ψεύτικες ανθρωπιστικές περγαμηνές τα λαμόγια της κυβέρνησης. Καρπώνονται από το δήθεν «προσφυγικό» και παριστάνουν τις «αδερφές Τερέζες». Το ευχαριστώ των «κακόμοιρων κατατρεγμένων» που έχουν πλημμυρίσει την Ελλάδα είναι να καταστρέφουν τις υποδομές που τους στήνουν. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όπως και η προηγούμενη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σπατάλησαν εκατομμύρια ευρώ για το «προσφυγικό» τα οποία στερούν από τους Έλληνες εργαζόμενους και συνταξιούχους. Όλοι αυτοί έφυγαν από τις χώρες τους για να έρθουν παράνομα στην δική μας πατρίδα, για να την καταστρέψουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας ως συνεχιστές των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, λειτουργούν μονομερώς υπέρ των εισβολέων λαθρομεταναστών και κατά των Ελλήνων κατοίκων αυτής της χώρας. Οι Έλληνες οφείλουμε να αμυνθούμε, έχουμε να κάνουμε με εισβολείς που έρχονται για να ισλαμοποιήσουν την Ελλάδα. Εάν συνεχιστεί η εισροή λαθρομεταναστών σύντομα η Ελλάδα θα γίνει Ιράκ και Αφγανιστάν και οι λαθρομετανάστες θα έχουν πλήρη δικαιώματα σε παιδεία, εργασία, στέγη και υγεία. Κοινώς, δηλαδή, ο ελληνικός λαός έχτισε σχολεία και νοσοκομεία και θα τα απολαύσουν οι εισβολείς λαθρομετανάστες. Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτή η προδοσία κατά της Ελλάδας! Οι μαθητευόμενοι μάγοι του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την φανφάρα των ΑΝΕΛ και των προηγούμενων κυβερνήσεων ό,τι άγγιξαν και αγγίζουν το καταστρέφουν. Η Ελλάδα και ο Ελληνισμός καταστρέφεται και πρέπει να ξυπνήσουμε.

Σ.Μ.

Τιμή στους Ήρωες! Στήνεται Μνημείο για τον εθνομάρτυρα Σολωμό Σολωμού με έξοδα του Νότη Σφακιανάκη και μετά από ερώτηση του βουλευτή του ΕΛΑΜ, Λ. Παπαγιάννη

Οι αμερικανόδουλοι αριστεριστές υπουργοί της κυβέρνησης υποδέχονται σήμερα τους πάλε ποτέ φονιάδες των λαών αμερικάνους με το σύνθημα «welcome mr. Obama»! Οι λακέδες του αμερικανικού παράγοντα. Οι yes men της αριστεράς. Λένε, πως η επίσκεψη Ομπάμα στην χώρα αναβαθμίζει την Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα, και την ανάγει σε υπολογίσιμο παράγοντα στην ευρύτερη περιοχή. Λησμονούν όμως τις λαβωματιές των δυτικών συμμάχων στο σώμα και την ψυχή της πατρίδας μας. Στα εθνικά θέματα, η Αμερική πιέζει για επίλυση του Κυπριακού και του Μακεδονικού ζητήματος, με την άνευ όρων παραχώρηση εδαφών, κυριαρχίας και ιστορίας προς τους ξένους που επιβουλεύονται την Εθνική μας κυριαρχία. Στο οικονομικό, από το έτος 2008, μετακυλύει τα προβληματικά της ομόλογα στην Ευρώπη και ανάβει έτσι την φωτιά της κρίσης στην Ελλάδα. Και στο λαθρομεταναστευτικό, παράγει καθημερινά λαθρομετανάστες στην Συρία, στηρίζοντας φανερά και κρυφά το ισλαμικό χαλιφάτο, τους οποίους η Ελλάδα καλείται να συντηρήσει σε βάρος των Ελλήνων.

Τ.Ρ.

Διευθυντής Πασόκ καρφώνει Τζέφρυ για το “χρυσό γυμναστήριο” στην Ιπποκράτους – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-5-noembriou-2016#ixzz4P5kyiDI1

Exit mobile version