Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Πιστή” στην αθεΐα και τον εθνομηδενισμό η νέα κυβέρνηση Τσίπρα: Μόνο 10 υπουργοί ορκίστηκαν στο Ιερό Ευαγγέλιο

“Πιστή” στην αθεΐα και τον εθνομηδενισμό η νέα κυβέρνηση Τσίπρα: Μόνο 10 υπουργοί ορκίστηκαν στο Ιερό Ευαγγέλιο

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο η κυβέρνηση Τσίπρα μπορεί να είναι περήφανη για την συνέπειά της, είναι η σταθερή θέση της ενάντια στην Εκκλησία και την ΟρθοδοξίαΟι μαρξιστές και εθνομηδενιστές του Σύριζα μισούν την Θρησκεία και την Ελλάδα και επιθυμούν διακαώς τον χωρισμό κράτους και εκκλησίας και την εγκαθίδρυση ενός άθεου καθεστώτος και δεν το κρύβουν!

Δεν προκαλεί πια εντύπωση, αλλά οφείλουμε να το επισημάνουμε ότι στην σημερινή ορκωμοσία των 32 νέων υπουργών ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας μόνο οι 10 έδωσαν θρησκευτικό όρκο! Η συντριπτική πλειοψηφία των λιγοστών που έδωσαν θρησκευτικό όρκο δεν προέρχονται από τον εθνομηδενιστικό Σύριζα. Έχει γίνει σχεδόν θεσμός πια όσοι αναλαμβάνουν νέα καθήκοντα να δίνουν πολιτικό όρκο.

Οι νεομαρξιστές του Σύριζα δεν ορκίζονται στο Ευαγγέλιο, αλλά στην “τιμή” τους και όλοι ξέρουμε πόσο κρατάνε τον λόγο τους και ποια είναι η… τιμή τους!

Είναι ενδεικτικό ότι ο νέος υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Γαβρόγλου δεν έδωσε θρησκευτικό όρκο και στις πρώτες δηλώσεις του είπε για την Εκκλησία: “μακριά και αγαπημένοι“, ξεκαθαρίζοντας έτσι ότι θα συνεχίσει απρόσκοπτα το καταστροφικό έργο Φίλη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pisth-sthn-atheia-kai-ton-ethnomhdenismo-h-nea-kubernhsh-tsipra-mono-10-upo#ixzz4P9EmMaMN

Exit mobile version