Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέραμα, Φλώρινα, Παιονία, Αθήνα

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 στην γεμάτη αίθουσα της Τ.Ο. Περάματος από υποστηρικτές του Κινήματος παρευρέθηκε ο συναγωνιστής και βουλευτής Β’ Αθήνας Ηλίας Παναγιώταρος για μια ενημέρωση-συζήτηση σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας.

Με την διαχρονική και συνάμα επίκαιρη ομιλία του συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη μέσω της οποίας με  τον ευθύ και γλαφυρό λόγο του ανέλυσε το θέμα «Οι Σύγχρονες απειλές για το Έθνος και η Αντιμετώπισή τους), τα γεμάτα γραφεία της Τ.Ο. Φλώρινας αποτέλεσαν για δύο περίπου ώρες με τη συζήτηση που ακολούθησε, παλλόμενη εστία εθνικιστικού αλλά και ιστορικού λόγου. Τον συναγωνιστή Τσακίρη παρουσίασε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Φλώρινας Γιώργος Παπαδόπουλος που στην αντιφώνηση του ερμηνεύοντας και την επιθυμία του ακροατηρίου ζήτησε από τον ομιλητή να μείνει ανοικτός και για επόμενη παρουσίαση στον κατάλληλο, όχι μακρινό χρόνο. Στη ζωντανή συζήτηση μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας, δόθηκαν λεπτομερείς απαντήσεις στους συναγωνιστές σε κάθε ενδεχόμενο κενό που το ευρύτατο θέμα γέννησε, ιδιαίτερα ως προς τη σχέση του με τη ζοφερή πολιτική πραγματικότητα που παραπαίοντας χωρίς στόχευση, ζημιώνει καθημερινά τη Χώρα.

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 20:00 στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Παιονίας έγινε από τον γραμματέα της τοπικής κ. Παπαδόπουλο Αντώνη εκτενής αναφορά στη δολοφονία του Μανώλη Καπελώνη και του Γιώργου Φουντούλη. Τα μέλη και οι φίλοι που παρευρέθησαν άκουσαν με σεβασμό, συγκίνηση και οργή τα όσα διαδραματίστηκαν εκείνο το βράδυ αλλά και όσα επακολούθησαν και απέδωσαν φόρο τιμής στους δύο ήρωες. Κατόπιν ακολούθησε ομιλία για τη “Σφαγή” στο Λόφο 44 των του Κιλκίς. Στην ιστορική αυτή αναδρομή έγινε λόγος για την εγκληματική, προδοτική ενέργεια μιας ένοπλης μερίδας Ελασιτών, οι οποίοι τυφλωμένοι από το πάθος τους να επιβάλλουν τον κομμουνισμό, έδειξαν καθαρή πρόθεση εξόντωσης των αντιπάλων τους. Το αποτέλεσμα ήταν να σφαγιασθούν από το ΚΚΕ ΕΑΜ ΕΛΑΣ 7.500 άνθρωποι που το μόνο έγκλημα τους ήταν ότι δεν συμφωνούσαν με την κομμουνιστική ιδεολογία.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή με θέμα: H Τελετή Τιμής και Μνήμης για τον Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Οι παρευρισκόμενοι Συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να δουν όσα δεν τόλμησαν να δείξουν τα κανάλια της διαπλοκής. Οι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες πάντα θα τιμούν τα αδέρφια τους Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη πού σκοτώθηκαν από άνανδρους αριστερούς τρομοκράτες την 1η Νοεμβρίου 2013. Ο Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Kαπελώνης θα ζουν για πάντα στην καρδιά μας και θα μας οδηγούν στον Αγώνα για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn570#ixzz4PDXKD5Up

Exit mobile version