Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Μέτωπο Νεολαίας στους δρόμους των Αθηνών: Μηχανοκίνητη ενημερωτική εξόρμηση – Φωτορεπορτάζ

Την ίδια ώρα που ένα μαρξιστικό καθεστώς ξεριζώνει από την ελληνική νεολαία οτιδήποτε ηθικό, την ίδια ώρα που η κοινωνία μας έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα υποταγμένων, ένα υγιές κομμάτι παραμένει όρθιο διακηρύσσοντας με έναν πολύπλευρο αγώνα τα ελληνικά ιδεώδη της Πατρίδας μας. Σκοπός των συναγωνιστών του Μετώπου Νεολαίας είναι η μετουσίωση της εθνικιστικής ιδεολογίας σε δράση.

Έτσι λοιπόν, την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε ακόμη μια μηχανοκίνητη ενημερωτική εξόρμηση στις περιοχές του Παγκρατίου, της Καισαριανής και της Νέας Σμύρνης για τους “τελευταίους ήρωες του έθνους μας” Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, οι οποίοι φυλάσσοντας Θερμοπύλες έπεσαν χτυπημένοι άνανδρα από το δειλό αριστερό παρακράτος.

Το μαρξιστικό αριστερό μύθευμα, που υπήρχε σε αυτές τις περιοχές, έχει καταπέσει ήδη από τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, όπου τα ποσοστά του κινήματός μας αποτυπώνουν και την γνήσια θέληση των Ελλήνων της περιοχής να στηρίξουν τον αγώνα της Χρυσής Αυγής με την ψήφο τους.

Η γραφική και γελοία μειοψηφία των αριστερών θα καταπέσει στα πεδία των ιδεών και ο εθνικισμός των Χρυσαυγιτών θα διατρανώσει το ελληνικό πνεύμα της φυλής μας.

antepithesi.gr

Περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-metwpo-neolaias-stous-dromous-twn-athhnwn-mhchanokinhth-enhmerwtikh-ejor#ixzz4PMh7AHOJ

Exit mobile version