Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Περνούσαμε προχθές από το Σύνταγμα όπου είχαν μαζευτεί ισλαμιστές λαθρομετανάστες κάτω από την ομπρέλα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Με ποιο δικαίωμα οι παράνομοι ισλαμιστές σκίζουν και βεβηλώνουν το πορτραίτο του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και η Αστυνομία δεν κάνει καμιά σύλληψη; Μιας και η πράξη αυτή είναι ποινικό αδίκημα που θα μπορούσε να φέρει ρήξη με τις διπλωματικές σχέσεις των δύο χωρών πρώτιστα. Επίσης η Ρωσία είναι η μόνη χώρα με την οποία η Ελλάδα έχει θρησκευτικές και εθνικές σχέσεις. Με τους παράνομους μουσουλμάνους οι Έλληνες δεν έχουν την παραμικρή σχέση. Από αυτούς οι Έλληνες έχουν υποφέρει τα πάνδεινα στο πέρασμα των αιώνων.

Η γυναίκα μου είναι από την Ρωσία και παρακολουθώντας ρώσικα κανάλια μου ανέφερε ότι οι Ρώσοι ενοχλήθηκαν από αυτό το γεγονός. Οι Ρώσοι τουρίστες σώζουν τον ελληνικό τουρισμό τα χρόνια της κρίσης και επίσης οι Ρώσοι είναι εκείνοι που φέρνουν τεράστια ποσά στην Ελλάδα για αγορά ακινήτων. Οι μουσουλμάνοι φέρνουν στην Ελλάδα μόνο την αχαριστία τους και την εγκληματικότητα τους. Ξέρουμε όμως γιατί η Αστυνομία του ανίκανου Τόσκα δεν έκανε καμιά κίνηση εναντίον αυτών των λαθροισλαμιστών; Ετοίμαζαν την ίδια μέρα την επέμβαση κατά των Ελλήνων αστέγων που βρίσκονταν στον Βοτανικό. Όλη αυτή η βρώμικη και προδοτική στάση της Ελλάδας έναντι της φίλης Ρωσίας θα αλλάξει μόνο με την Χρυσή Αυγή.

Με Τιμή
Ιωάννης Π.

Είκοσι τζιχαντιστές ανακαλύφθηκαν στον Στρατό της Γερμανίας – Πολύ σύντομα και στην Ελλάδα;

Είχαμε την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τους οποίους κατηγορούσε το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, για ανικανότητα στον χειρισμό των λιστών Λαγκάρντ και Μπόργιανς. Και μέχρι σήμερα, αυτό το τσίρκο κυβέρνηση, αυτή η παιδική χαρά, δεν έκανε σχεδόν τίποτα. Και με την ενδεχόμενη «φοροδιαφυγή» διαφόρων υπόπτων, δεν θα γίνει τελικά τίποτα, διότι το περιθώριο χρόνου για τον έλεγχο λήγει στις 31 Δεκεμβρίου, και δεν υπάρχει δυνατότητα για παράταση. Να λοιπόν ακόμη μία επιτυχία του τσίρκου Τσίπρα-Καμμένου που σε τίποτα δεν διαφέρει από τους προκατόχους του. Διότι ο θυμόσοφος ελληνικός λαός λέει «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει». Χρυσή Αυγή να ξεβρoμίσει ο τόπος.

Σ.Λ.

Ηχηρή απάντηση των Ελλήνων στην τρομοκρατία των παρακρατικών: Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Κομοτηνής παρά τις αντισυγκεντρώσεις – Φωτορεπορτάζ

Ο Γάλλος πολιτικός Julien Rochedy  του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας σε συνέντευξη του ανάφερε πως ήταν το 2008 που ο πρόεδρος της Συρίας Bashar al Assad ήταν προσκεκλημένος στην παρέλαση για τον εορτασμό της 14η Ιουλίου στο Παρίσι, ημέρα εθνικής εορτής για τους Γάλλους. Εκείνη την περίοδο ο Άσαντ είχε καλές σχέσεις με τους δυτικούς ηγέτες και είχε μεταβεί μάλιστα στο Ιράν ως μεσολαβητής για την απελευθέρωση Γάλλου ομήρου. Όλα πήγαιναν πολύ καλά στην Συρία. Υπήρχε αύξηση στον τουρισμό, μία συμφωνία ειρήνης ήταν έτοιμη προς υπογραφή με το Ισραήλ. Ο Άσαντ, λοιπόν, ήταν ένας αποδεκτός και σεβαστός ηγέτης από τους δυτικούς. Καμία σχέση με την εικόνα του διαβολικού δικτάτορα που έχει δημιουργηθεί για αυτόν σήμερα.

Όμως το Κατάρ, η Γαλλία και οι ΗΠΑ είχαν εκείνη την εποχή ένα κοινό σχέδιο κατασκευής αγωγού φυσικού αερίου. Ο σχεδιασμός προέβλεπε την συλλογή αερίου από το Κατάρ και την διέλευση του μέσω Συρίας και Λιβάνου. Ο αγωγός αυτός ήταν ανταγωνιστικός προς τον Ρωσική αγορά φυσικού αερίου. Η Αγγλία είχε δείξει επίσης ενδιαφέρον για το εν λόγω σχέδιο. Τότε, δηλαδή το 2008, ο Άσαντ διαπραγματεύτηκε την συμμετοχή στο σχέδιο αλλά τελικά είπε όχι. Συμπτωματικά –αναφέρει ειρωνικά ο Γάλλος πολιτικός- ένα χρόνο μετά «ξεσπάει επανάσταση» στην Συρία. Σαφώς και υπάρχουν ιστορικές συγκυρίες αλλά προτιμώ να πιστεύω στην αιτιότητα. Για το συγκεκριμένο θέμα θα σας πω ένα πραγματικό γεγονός που έλαβε χώρα εκείνη την περίοδο των διαπραγματεύσεων με τον Άσαντ αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω το πρόσωπο που μου το εκμυστηρεύτηκε. Είναι Γάλλος πολιτικός αλλά δεν μπορώ να πω το όνομα του γιατί θα κινδυνεύσει ο ίδιος και η οικογένεια του. Το πρόσωπο αυτό ήταν παρών κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τον Άσαντ για τον αγωγό.

Έγινε μία συνάντηση όπου συμμετείχαν ο πρόεδρος της TOTAL (ενεργειακός κολοσσός) Cristofe de Margerie, o Γάλλος πρωθυπουργός Fillon, ο Νικολά Σαρκοζύ και ο Άσαντ. Ο Σαρκοζύ ζήτησε από τον μεταφραστή να πει στον Άσαντ ότι η Συρία θα έχει το 30% από τον αγωγό που θα διέρχεται από την χώρα του και η Γαλλία θα παίρνει το 70%! Ο Άσαντ που είναι άριστος γνώστης της Γαλλικής κατάλαβε αμέσως την πρόταση του Σαρκοζύ και απάντησε «Δεν είμαστε Γαλλική αποικία πια. Δεν είμαστε στο 1959. Πες τους –απευθυνόμενος στον μεταφραστή- να πάνε να γ……» Ο μεταφραστής δίσταζε και ο Άσαντ τον προέτρεπε επανειλημμένως «Πες τους το!» Όταν ο Σαρκοζύ άκουσε την απάντηση του Άσαντ εξερράγη λέγοντας: «Αν έτσι έχουν τα πράγματα θα κάψουμε τα πάντα στην πατρίδα σου έως το χώμα!».  Ένα χρόνο μετά ξεκίνησε η «επανάσταση» στην Δαμασκό.

Χ.Μ.

Νέο σοκ για ασφαλισμένους! Τα κόλπα της κυβέρνησης για να πάρει πίσω τις προσωρινές συντάξεις

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-8-noembriou-2016#ixzz4POy5Gunr

Exit mobile version