Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς

Την Παρασκευή 04/11/16 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία βιβλιοπαρουσίαση στην Τ.Ο. Πειραιώς, από τον συναγωνιστή Γεώργιο Λιναρδή. Αφού παρουσίασε το πόνημα του «Ο γεωπολιτικός ορίζοντας της μετασοβιετικής Ρωσίας», ο συναγωνιστής προχώρησε σε μία εξαιρετική ανάλυση επί των εξελίξεων και της διαμόρφωσης του διεθνούς χώρου.

Κατά το κύριο μέρος του λόγου του, ο ομιλητής ανέλυσε στους παρευρισκόμενους τους μεταβλητούς παράγοντες οι οποίοι ορίζουν αυτό που λέμε γεωπολιτική. Στην συνέχεια μίλησε για τον πολιτικό έλεγχο των ΗΠΑ επί της Ευρασίας στην προσπάθεια της Ουάσιγκτον να εδραιώσει απόλυτη κυριαρχία. Μετά την πτώση της σοβιετικής ένωσης, η Ρωσία και η Κίνα αποτελούν το μεγαλύτερο μέτωπο αντίστασης εις ότι αφορά τις εντάσεις οι οποίες δημιουργούνται από τις ΗΠΑ ενόψει της προαναφερθείσας προσπάθειας να διατηρήσει τον ηγεμονικό της ρόλο μέσω της επέκτασης του ΝΑΤΟ.

Κλείνοντας, ο συναγωνιστής δεν θα μπορούσε να παραλείψει πως η ισλαμική τρομοκρατία αποτελεί πάγια μέθοδο αποσταθεροποίησης των ΗΠΑ απέναντι στους λαούς της Ευρώπης, ενώ οι ανεξέλεγκτες λαθρομεταναστευτικές ροές είναι ένας ακόμη μοχλός πολτοποίησης των ευρωπαϊκών φυλών και του εθνικού τους χαρακτήρα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn572#ixzz4POyiCGJC

Exit mobile version