Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ΚΚΕ τιμά με επίσημη εκδήλωση “αυτονομίστρια της Μακεδονίας” που καταδικάστηκε για την ανθελληνική της δράση!

Το ΚΚΕ τιμά με επίσημη εκδήλωση “αυτονομίστρια της Μακεδονίας” που καταδικάστηκε για την ανθελληνική της δράση!

Στην φυλλάδα του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ), του «Ριζοσπάστη», διαβάζουμε κάτω από τον τίτλο «Εκδήλωση για την Ειρήνη (Μίρκα) Γκίνη» τα εξής:

«Τιμώντας τους αλύγιστους της ταξικής πάλης, η ΤΟ Πέλλας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για την Ειρήνη (Μίρκα) Γκίνη, με αφορμή τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την εκτέλεσή της. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕ Πέλλας (πρώην Νομαρχία). Θα μιλήσει ο Γιώργος Χαβατζάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚ».

Έχουμε ξανασχοληθεί στο παρελθόν με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Η Ειρήνη Γκίκα (ή Μίρκα Γκίνοβα, επί το… σλαβικότερον) εκτελέστηκε από τον Ελληνικό Στρατό, ύστερα από καταδίκη της σε δικαστήριο, επειδή είχε εκφραστεί υπέρ της αυτονόμησης της Μακεδονίας! Και όμως, δίχως να αισχύνονται στο ελάχιστο, οι αρνησιπάτριδες του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση προς τιμήν της!

Αυτή είναι η ποιότητα των μπολσεβίκων υβριστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίοι χαμένοι διαπαντός μέσα στις διακλαδώσεις του σταλινισμού και της εθνοπροδοσίας δείχνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα την ανθελληνική φύση τόσο της εγκληματικής ιδεολογίας τους όσο και της αιμοσταγούς δράσης του σοβιετόδουλου – ξενοκίνητου αυτού κόμματος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-kke-tima-me-epishmh-ekdhlwsh-autonomistria-pou-katadikasthke-gia-thn-ant#ixzz4PQciCxgR

Exit mobile version