Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Από την στιγμή που μέλος του υπουργικού συμβουλίου παραδέχεται ότι η χώρα τελεί υπό κατοχή τρία πράγματα συμπεραίνουμε: Πρώτον ότι η κυβέρνηση είναι κατοχική. Δεύτερον ότι οι πολίτες έχουν κάθε δικαίωμα να πολεμήσουν για την ελευθερία τους, για το γάλα του παιδιού τους, για την επιβίωσή τους, για την ζωή τους αλλά και για το δίκαιο. Τρίτον, όποιος εκτελεί εντολές κατοχικής κυβέρνησης εις βάρος ακόμα και ενός πολίτη είναι συνένοχος και μισθοφόρος των δυνάμεων κατοχής.!

Γ.Π.

Καταγγελία των Πολυτέκνων: Η Ορθόδοξη Πολύτεκνη Οικογένεια βρίσκεται υπό διωγμόν

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι βάρβαροι δεν είναι γύρω μας, αλλά μέσα στη Βουλή ή διαφορετικά στο Κυνοβούλιο. Και αυτό, διότι όλοι αυτοί οι «οργανισμοί» το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι ο εαυτούλης τους, εκτός της Χρυσής  Αυγής που πραγματικά δίνει ένα ηρωικό αγώνα κατά των πάντων. Όλα για την «καρέκλα» και την εξουσία. Και γι’ αυτόν τον λόγο ο Τσίπρας, κάλεσε στο Μαξίμου τον ολετήρα, τον καταστροφέα και ανίδεο ΓΑΠ, για βοήθεια. Ποιον; Τον Γιωργάκη, το “παιντί” της κυρα Μαργαρίτας, της αμερικάνας μάρτυρα του ιεχωβά. Αυτόν που έδεσε τους Έλληνες στα μνημόνια. Ο αγώνας κατά αυτών των προδοτών πρέπει να είναι διαρκής στο πλάι της Χρυσής Αυγής για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!

Λ.Σ.

Κτηνωδία στην Αρτέμιδα: Πακιστανοί φορείς του AIDS βίαζαν ανήλικο ομοεθνή τους – Ένας από τους δράστες ήταν “ανήλικο προσφυγόπουλο”!

Έχουμε κράτος; Εύλογη η απορία μου. Και σήμερα, μετά από τη μαθητική πορεία είχαμε τα γνωστά επεισόδια από αναρχικούς, παιδιά πλουσίων οικογενειών των βορείων και νοτίων προαστίων που όπως πάντα κατακάψανε την Αθήνα, προφανώς ως προθέρμανση εν όψει της άφιξης Ομπάμα αλλά και εν όψει της επετείου του ψευδό – Πολυτεχνείου. Είναι δυνατόν να μη μπορούμε να κατέβουμε στο κέντρο της Αθήνας να τακτοποιήσουμε τις δουλειές μας επειδή κάποιοι μπαχαλάκηδες τα διαλύουν όλα; Υπουργός δημοσίας Τάξεως υπάρχει να επιβάλλει μια τάξη ώστε να λειτουργεί το κράτος, και εν προκειμένω το κέντρο της Αθήνας; Ακούμε κάθε μέρα διαπρύσια κηρύγματα για την ανάγκη να έρθουν επενδύσεις. Ξέρετε εσείς κανέναν άνθρωπο που να διαθέτει μυαλό στο κεφάλι του να θέλει να έρθει να επενδύσει σε μια χώρα σαν τη δική μας που αφενός ο ένας υπουργός διαλύει και ακυρώνει το έργο του προηγουμένου και αφετέρου δεν ξέρει αν θα μπορεί να εκμεταλλεύεται την περιουσία του και δεν θα του την καίνε οι αναρχοκομουνιστές; Το περασμένο καλοκαίρι η διοίκηση των ΕΛΤΑ έκλεισε το υποκατάστημά της στα Εξάρχεια με την δραματική δήλωση ότι δεν μπορεί να επιβάλλει σε κανέναν υπάλληλο να εργάζεται υπό συνθήκες ανομίας και ακόμα και τότε δεν ίδρωσε το αυτάκι κανενός. Ο Θεός να βάλει το χέρι του, γιατί μπλέξαμε άσχημα. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος επιτέλους.

Κωνσταντίνα Σ.

Ανοιχτή απειλή για την Ελλάδα η ανάπτυξη των τουρκικών αμυντικών συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-9-noembriou-2016#ixzz4PUYmhuqs

Exit mobile version