Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε πλήρη σύμπνοια κυβέρνηση και δανειστές οδηγούν τη Χώρα σε τέταρτο Μνημόνιο

Σε πλήρη σύμπνοια κυβέρνηση και δανειστές οδηγούν τη Χώρα σε τέταρτο Μνημόνιο

Σε καθημερινή βάση αυξάνονται τα στοιχεία και οι ενδείξεις που συνηγορούν ότι η Χώρα βαδίζει ολοταχώς σε ένα νέο τέταρτο (ακόμη πιο σκληρό) Μνημόνιο.

Μετά την επιβεβαίωση πάνω στο ζήτημα αυτό του κεντρικού τραπεζίτη Γιώργου Προβόπουλου, άλλοι τρεις βασικές παράμετροι οδηγούν σε ανάλογο συμπέρασμα: α) το θολό τοπίο που διέπει το πότε θα ληφθούν τα μακροπρόθεσμα και ουσιαστικά μέτρα για το χρέος και οι χαμηλότεροι στόχοι για το πρωτογενές πλεόνασμα, β) το κάλεσμα του προχθεσινού Eurogroup προς την Ελλάδα να λάβει όλα τα σκληρά μέτρα στα εργασιακά, στο Ασφαλιστικό και στα δημοσιονομικά, ώστε να ικανοποιηθεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και να ενταχθεί πλήρως στο ελληνικό πρόγραμμα, και γ) τις νεότερες εκτιμήσεις, εντός και εκτός κυβέρνησης, ότι οι αποφάσεις για τα δύσκολα μέτρα θα ληφθούν εντός του 2017, δηλαδή έναν χρόνο προτού λήξει το υφιστάμενο π[πρόγραμμα.

Σε αυτά έρχονται να προστεθούν οι έξωθεν πιέσεις για να κλείσει άρον άρον η δεύτερη αξιολόγηση του 3ου Μνημονίου και στο επόμενο Eurogroup, στις 5 Δεκεμβρίου, να «κλειδώσουν» τα βραχυπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους.

Επί της ουσίας, όμως, ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται, καθώς ένα ακόμη πιο αιματηρό, απάνθρωπο και αντεθνικό Μνημόνιο θα προστεθεί στα τρία προηγούμενα, συνεχίζοντας την αποικιοποίηση της Χώρας, την καταλήστευση της δημόσιας περιουσίας και την «κινεζοποίηση» του Ελληνικού Λαού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-plhrh-sumpnoia-kubernhsh-kai-daneistes-odhgoun-th-chwra-se-tetarto-mnhmo#ixzz4PWBOjWdh

Exit mobile version