Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή αποκάλυψε το πραγματικό αιμοσταγές πρόσωπο της τουρκίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Η Χρυσή Αυγή αποκάλυψε το πραγματικό αιμοσταγές πρόσωπο της τουρκίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαία η ανασκόπηση και μελέτη ιστορικών γεγονότων τα οποία καταδεικνύουν και αποδεικνύουν το μίσος των Τούρκων απέναντί μας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι, την τρέχουσα περίοδο, ο Ερντογάν εκμεταλλευόμενος το αποτυχημένο πραξικόπημα εναντίον του, την αδύναμη και χαλαρή αντίδραση της ΕΕ απέναντι στα επεκτατικά του σχέδια και την σιωπηρή υποστήριξη του ΝΑΤΟ (δηλαδή των ΗΠΑ) προσπαθεί να εγκαθιδρύσει την πάλαι ποτέ Οθωμανική Αυτοκρατορία και να υφαρπάξει Ελληνικά εδάφη.

Στο πλαίσιο αυτό, την Δευτέρα 07 Νοεμβρίου ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός οργάνωσε εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με κύριο ομιλητή τον Χριστόδουλο Μέγα και θέμα τις βιαιότητες των Τούρκων απέναντι στους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης στις 6-7 Σεπτεμβρίου 1955, γνωστές και ως “Σεπτεμβριανά”. Βιαιότητες, οι οποίες ξεκίνησαν με πρόφαση μία έκρηξη βόμβας μικρής ισχύος στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη που τοποθέτησαν δύο Έλληνες μουσουλμάνοι της Κομοτηνής.

Αποτέλεσμα, οι 100.000 Έλληνες που ζούσαν εκείνη την περίοδο στην Πόλη να συρρικνωθούν σταδιακά και σήμερα, μόλις και μετά βίας, να ξεπερνούν τις 2.000.

Την εν λόγω εκδήλωση παρακολούθησαν επισκέπτες από την Ελλάδα οι οποίοι, μετά το πέρας της εκδήλωσης, είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήσεις προς τον Στρατηγό, να συζητήσουν μαζί του αλλά και να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες των Ευρωβουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-apokalupse-to-pragmatiko-aimostages-proswpo-ths-tourkias-sto#ixzz4PY6l3diD

Exit mobile version