Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τον συνάντησε κανείς; Αγνοείται η τύχη του «σοβαρού» Κουβέλη

Τον συνάντησε κανείς; Αγνοείται η τύχη του «σοβαρού» Κουβέλη

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να ασχολούνται όλοι με την… συναισθηματική φόρτιση του πολιτικού παχύδερμου Φίλη, ο οποίος αποχαιρέτησε «συγκινημένος» το υπουργείο του, υπάρχουν όμως και χειρότερες καταστάσεις.

Ρωτήστε και τον μπαρμπα-Φώτη τον Κουβέλη, ο οποίος εξευτελιζόμενος για πολλοστή φορά έμεινε και πάλι με τον πόθο της υπουργοποίησης στο χέρι. Τσάμπα πήγε ξανά το «γλείψιμο» στον ΣΥΡΙΖΑ και οι… φοβερές πολιτικές αναλύσεις (του αισχίστου είδους) οι οποίες διατυπωμένες στο συνέδριο του κόμματος αυτού από το μόρφωμα της ΕΚΕΑ που δημιούργησε ο Κουβέλης προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν την σύμπλευση με την κυβέρνηση.

Ιδού ένα… απολαυστικό απόσπασμα: «Στη χώρα διαμορφώνονται δύο πολιτικοί πόλοι: ο ένας βαθύτατα νεοφιλελεύθερος και συντηρητικός και ο άλλος προοδευτικός. Αυτός ο προοδευτικός πολιτικός πόλος πρέπει να στηριχθεί και να έχει σταθερή την πορεία του, προς όφελος της χώρας και της κοινωνίας. Η Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς αναδεικνύει και προωθεί αυτή τη συσπείρωση με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, στη μεγάλη προσπάθεια και τον αγώνα για τη δημοκρατία, τη δίκαιη ανάπτυξη, τον μετασχηματισμό της κοινωνίας και του κράτους και συμπαρατάσσεσαι στην απόκρουση των σχεδίων για “αριστερή παρένθεση” και “δεξιά παλινόρθωση”».

Είναι κατανοητές οι όποιες διαταραχές στο στομάχι, λόγω των αποτελεσμάτων που φέρνει η ανάγνωση τέτοιων εμετικών κειμένων, αλλά ο φουκαράς ο Κουβέλης «πνίγηκε» τελικά ο ίδιος μέσα στα «αποτελέσματα» των… αναλύσεων του. Ενώ ο «σοβαρός» μπαρμπα Φώτης ετοίμαζε το καινούργιο κοστούμι του για να είναι έτοιμος για την υπουργοποίησή του, την οποία τα καθεστωτικά ΜΜΕ είχαν ως απόλυτα σίγουρη, ο Τσίπρας τον χρησιμοποίησε απλώς ως μια γλάστρα στο τετραήμερο του συνεδρίου, προκειμένου να κοσμήσει το όλο ντεκόρ. Αφού τον κορόιδεψε και τον εξευτέλισε μια φορά ο Τσίπρας, λέγοντάς του ότι θα τον κάνει Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2015, το επανέλαβε τώρα με την μη υλοιποιηθείσα υπόσχεση ότι θα τον κάνει αυτή την φορά υπουργό.

Επί της ουσίας, ο «σοβαρός» Κουβέλης αποτελεί μια τέλεια μίξη φαιδρότητας και ξευτίλας σε πολιτικό περιεχόμενο, αποδεικνύοντας ότι άλλα «νούμερα» και «ψώνια» μπαίνουν (έστω και προσωρινά) στο κοινοβούλιο (Λεβέντης) και άλλα μετράνε τις μόνιμες αποτυχίες της «λούζερ» προσωπικότητάς τους (Κουβέλης).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/amper-alert-agnoeitai-h-tuchh-tou-sobarou-koubelh#ixzz4PY7jfNdT

Exit mobile version