Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

H εκλογική νίκη του Τράμπ είναι ο χειρότερος εφιάλτης του παγκόσμιου πολιτικο – οικονομικού κατεστημένου. Είναι ό,τι φοβόντουσαν όλον αυτόν τον καιρό και δεν το έκρυβαν σε δηλώσεις τους για την πάταξη του εθνικισμού. Αλήθεια τι περίμεναν; Οι λαοί όλου του κόσμου έχουν αφυπνιστεί, γιατί δεν αντέχουν άλλη πλύση εγκεφάλου, δεν αντέχουν άλλη παράνομη μετανάστευση, δεν αντέχουν την πείνα και τις πολιτικές λιτότητας σε όλη την υφήλιο. Αντί, λοιπόν, να τους προβληματίσει τι λάθος έχει γίνει στην διάρκεια εξουσίας τους έσπευσαν ακόμη μια φορά σε δημόσιους αφορισμούς κατά του Τράμπ και του εθνικισμού. Αυτό καταδεικνύει ένα πράγμα ότι είναι ανίκανοι πολιτικά να εφαρμόσουν εκείνο το κοινωνικό μοντέλο, το οποίο δεν θα λειτουργεί σε βάρος των Εθνών, είναι ανίκανοι παρά την συνεχή πλύση εγκεφάλου να διαγράψουν την Ιστορία από κάθε γεωγραφικό πλάτος της γης. Η ιδεολογική τους περίοδος χάριτος, αν και μακρόχρονη, έχει λήξει, ας το πάρουν απόφαση και ας μας αδειάσουν την γωνιά μια ώρα αρχίτερα.

Μ.Τ.

Με την σύμπραξη ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ καταργούν στην Κύπρο την αργία των Τριών Ιεραρχών – Μόνη Εθνική Αντίσταση το ΕΛΑΜ!

Είναι σεβαστή η άποψη ότι αν δεν γίνει το τέμενος, θα έρθουν ορδές λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Αυτό διαμηνύει άλλωστε και ο πρόεδρος της τουρκικής δημοκρατίας (εδώ γελάμε). Αλλά και αν το κτίσεις θα έρθουν τριπλάσιοι με την δικαιολογία του προσκυνήματος. Άρα μην αγχώνεστε, ετοιμαστείτε. Οι ορδές θα έρθουν ό,τι κι αν κάνουμε. Η πραγματική απόφαση είναι αν θα αντισταθούμε ή όχι. Η Χρυσή Αυγή δίνει ένα αγώνα εναντίον όλων και είναι χρέος όσων Ελλήνων αντιλαμβάνονται το μέλλον να αντιδράσουν στο πλάι της.

E.X.

Τρόμος στο παγκόσμιο σύστημα από τον θρίαμβο του Τραμπ: Έρχεται και η ώρα της Ευρώπης και των Ελλήνων Εθνικιστών

Είναι πολλά τα θέματα που απαιτούν την προσοχή και το ενδιαφέρον μας γιατί κάθε μέρα πατάμε σε κάποια πεπονόφλουδα που μας έχουν στήσει οι κρατούντες. Η κατάσταση στη φαρμακευτική δαπάνη έχει ξεφύγει τελείως. Είναι δυνατόν π.χ. να κάνει κάποιος μια διαθλαστική επέμβαση μυωπίας, ένας ηλικιωμένος έναν καταρράκτη, να θέλει σταγόνες για τα μάτια του και να του τις χρεώνουν 9 ευρώ το μπουκαλάκι και μάλιστα χωρίς αποζημίωση γιατί θεωρείται λέει παραφάρμακο; Είναι δυνατόν να θέλει κανείς φάρμακα για οστεοπόρωση και οι βιταμίνες να μην αποζημιώνονται γιατί και αυτές δεν θεωρούνται φάρμακα; Όταν προσληφθήκαμε σε κάποιες δουλειές και πληρώσαμε το ασφάλιστρο μας επί χρόνια πολλά, εμείς και οι δικοί μας προσδοκούσαμε ότι όταν έρθει η ώρα της ανάγκης θα μας καλυφθούν όσα χρειαζόμαστε εκείνη την στιγμή. Τώρα έρχεται αυτό το διεφθαρμένο και ανάλγητο κράτος και μας λέει δε με νοιάζει τι πλήρωσες, εμείς τα κακοδιαχειριστήκαμε, κοινώς τα φάγαμε τα λεφτά, δε μπορούμε να σε καλύψουμε, ξαναπλήρωνε. Και σας ρωτάω ποιος από εμάς αν είχε μια επιχείρηση, θα άφηνε τους λογιστές και τους ταμίες και το άλλο προσωπικό να κάνει κουμάντο στα λεφτά του χωρίς κανέναν έλεγχο; Ή θα προσλάμβανε ανθρώπους για την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης βασιζόμενος απλά στις γνωριμίες και όχι στις γνώσεις και την πείρα του καθενός; Δεν θα έκανε τίποτε απ’ όλα αυτά γιατί απλούστατα η επιχείρηση θα έπεφτε έξω και εκείνος θα ζούσε στην ψάθα. Οι πολιτικοί μας όμως από την μεταπολίτευση και μετά κακοδιαχειρίστηκαν τα χρήματα του λάου και εν προκειμένω τα χρήματα που αφαιρούνται ως κρατήσεις επί της μισθοδοσίας για κοινωνική ασφάλιση, και την ώρα της ανάγκης ξαναστέλνουν το λογαριασμό στον κόσμο γιατί απλούστατα δεν δούλεψαν ποτέ τους και δεν πληρώνουν καμιά συνέπεια από την κακοδιαχείριση που κάνουν. Μήπως ήρθε η ώρα να τους πούμε πηγαίνετε όλοι σας στα τσακίδια; Δεν πάει άλλο. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος επιτέλους !

Κωνσταντίνα Σ.

Σαν σήμερα το Ολοκαύτωμα της Μονής Αρκαδίου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-10-noembriou-2016#ixzz4PYgx0xk9

Exit mobile version