Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Κόρινθος, Σέρρες, Αθήνα

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 ο βουλευτής Β’ Αθηνών της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος μαζί με στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης Κορίνθου παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου, του Θεολόγου, στο Παναρίτι Κορινθίας. Τα Ιερά Εγκαίνια τέλεσε ο Σεβαστός Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος ενώ πλήθος κόσμου από πολλές περιοχές παρέστη στην Ιερή αυτή τελετή, δηλώνοντας ακόμα μια φορά πως οι Έλληνες όσο πόλεμο και αν υφίστανται από τα τσιράκια της παγκοσμιοποίησης, το Εθνικό και Θρησκευτικό φρόνημα παραμένει ακμαίο και δυναμικό!

Μετά το πέρας της Ιερής Τελετής και αποσπώντας τα θετικά σχόλια και τις χειραψίες του κόσμου, καθώς ο βουλευτής κ. Παναγιώταρος ήταν ο μοναδικός επίσημος εκπρόσωπος της Εθνικής Αντιπροσωπείας, ακολούθησε συνάντηση σε κεντρικό καφενείο με ανταλλαγή απόψεων και με τους πολίτες  να παραθέτουν τα προβλήματα που τους ταλανίζουν από την μνημονιακή πολιτική. Τέλος μέσα σε πολύ φιλικό και εγκάρδιο κλίμα και παρόντος του Προέδρου του χωριού Παναριτίου παρατέθηκε γεύμα σε όλους τους συναγωνιστές και όλοι δήλωσαν πως συντάσσονται με τον αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τη μνήμη των σφαγιασθέντων Ελλήνων από τους Εαμοβούλγαρους στις Σέρρες. Το πρωί της Κυριακής κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής παραβρέθηκε στο 72ο ετήσιο μνημόσυνο υπέρ των τριακοσίων εξήντα τεσσάρων σφαγιασθέντων υπό των ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΩΝ, στην Άνω Βροντού Σερρών. Οι Χρυσαυγίτες, περήφανοι γι’ αυτούς που πότισαν με το αίμα τους το δέντρο της ελευθερίας, τιμούμε την μνήμη των ηρώων που μας διδάξαν πως είναι ΤΙΜΗ να λέγεσαι  ΕΛΛΗΝΑΣ και υποσχόμαστε να κρατήσουμε την πατρίδα μας ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ, όπως αυτοί μας την παρέδωσαν.

Πλήθος κόσμου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών το απόγευμα της Τρίτης παρακολούθησε την βιντεοπροβολή με θέμα: Την περιοδεία που πραγματοποίησε ο βουλευτής B’ Πειραιώς του Κινήματος Ιωάννης Λαγός στην Θράκη. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ηχηρή  απήχηση  που έχει η Χρυσή Αυγή σε αυτήν την ακριτική περιοχή της πατρίδος μας. Όσο και εάν προσπαθεί το ένοχο πολιτικό κατεστημένο, μαζί με τους αναρχικούς παρακρατικούς να φιμώσουν το Κίνημα μας δεν θα καταφέρουν τίποτα. Η Χρυσή Αυγή είναι η νέα ανερχόμενη πολιτική δύναμη της Χώρας και αυτό θα αποδειχθεί όχι μόνο στην Ακριτική Θράκη, αλλά και σε όλη την Ελληνική Επικράτεια στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές όποτε αυτές πραγματοποιηθούν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn573#ixzz4Pb5BYVEU

Exit mobile version