Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μητσοτάκης ζητά ψήφο για να διαχειριστεί αυτός την μνημονιακή υποτέλεια!

Ο Μητσοτάκης ζητά ψήφο για να διαχειριστεί αυτός την μνημονιακή υποτέλεια!

Ξεχνώντας ότι η «πραγματικότητα» των δημοσκοπήσεων, της συνεχούς τηλεοπτικής προβολής και των στημένων συναντήσεων με δήθεν αμέριμνους πολίτες απέχει κατά πολύ από την αληθινή πολιτική και κοινωνική κατάσταση της Χώρας, ο νυν αρχηγός της ΝΔ νομίζει ότι απευθύνεται σε λωτοφάγους, οι οποίοι ξέχασαν το πρόσφατο καταστροφικό πέρασμα του κόμματος αυτού από την εξουσία.

Έτσι, λοιπόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνοντας περιοδεία στην Κρήτη, είπε τα εξής έχοντας ως στόχο όσους στις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ: «Θέλω να απευθυνθώ από εδώ, από την Κρήτη, ξεχωριστά στους συμπατριώτες μας που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, γιατί πίστεψαν τις ψεύτικες υποσχέσεις του κ. Τσίπρα. Πολλοί από αυτούς, κουρασμένοι από την κρίση και τα υπαρκτά προβλήματα, φαντάζονταν ότι τα πράγματα δεν μπορούσαν να γίνουν χειρότερα. Είδατε ότι μπορούν να γίνουν χειρότερα, αλλά σας ζητώ να μη μένετε στην απογοήτευση και στην αγανάκτηση σας. Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Ελάτε να δημιουργήσουμε μια πραγματική σχέση εμπιστοσύνης».

Χρειάζεται, πραγματικά, πολύ θράσος για να ειπωθούν τέτοια λεγόμενα και ο Μητσοτάκης φαίνεται ότι διαθέτει άφθονο. Ζητάει από τους απογοητευμένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν την επόμενη φορά τη ΝΔ. Για ποιον λόγο, άραγε; Για να συνεχίσει η ΝΔ το έργο της μνημονιακής διαχείρισης από εκεί που το άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ; Οι πρώην ψηφοφόροι του πολιτικού απατεώνα Τσίπρα τον επέλεξαν ακριβώς επειδή πίστεψαν τις αντιμνημονιακές υποσχέσεις του.

Τώρα, ο Μητσοτάκης ζητάει την ψήφο τους για να αποδειχθεί αυτός και το κόμμα του ως ο «άξιος συνεχιστής» της πολιτικής υποτέλειας απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους. Δυστυχώς για τον Μητσοτάκη και τη παρέα του η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική από την τεχνητή ειδυλλιακή εικόνα που τα καθεστωτικά ΜΜΕ θέλουν να του παρουσιάζουν για ευνόητους λόγους αλληλοκάλυψης στενών συντηρητικών συμφερόντων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thrasos-apo-mhtsotakh-zhta-pshfo-apo-tous-apogohteumenous-pshfoforous-tou-s#ixzz4Pb6eRmvl

Exit mobile version