Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εγκάθετοι του τουρκικού προξενείου μαζί με συριζαίους σε αντισυγκέντρωση κατά της Χρυσής Αυγή

Εγκάθετοι του τουρκικού προξενείου μαζί με συριζαίους σε αντισυγκέντρωση κατά της Χρυσής Αυγής

Είδαμε τις προηγούμενες ημέρες τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Ξάνθη από μεταφερόμενους παρακρατικούς, με την αρωγή της κυβερνήσεως διά της παρουσίας βουλευτών της και των αστυνομικών αρχών που τους μετέφεραν από όλες τις γωνιές της Μακεδονίας και είχαν ως αποτέλεσμα την καταστροφή των περιουσιών των Ξανθιωτών και μίας μεγαλόπρεπης τρύπας στο νερό, όσον αφορά την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, η οποία διεξήχθη κανονικότατα και με πλήρη επιτυχία.

Αυτό που δεν είχε γίνει γνωστό μέχρι τώρα ήταν ότι την συγκέντρωση σιγόνταρε και το τουρκικό προξενείο, το οποίο έστειλε για… συμπαράσταση τους γνωστούς θαμώνες του, δηλαδή τους εκπροσώπους του τουρκο – «κόμματος» DEB, οι οποίοι προπαγανδίζουν την απόσχιση της Θράκης μας και επιχειρούν την τουρκοποίηση της Ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας.

Για του λόγου το αληθές, σας παραθέτουμε μεταφρασμένο από το tourkikanea στην Ελληνική, το σχετικό δελτίο τύπου που έβγαλαν οι τουρκόφρωνες που ακόμα και τα δελτία τύπου τους τα βγάζουν στην τουρκική:

«Στις 5 Νοεμβρίου οργανώθηκε στην Ξάνθη αντιρατσιστική και  αντιφασιστική διαδήλωση.

Στην διαδήλωση που οργανώθηκε από την ΚΕΕΡΦΑ με την στήριξη κάποιων φορέων και πολιτικών κομμάτων, εκ μέρους του DEB μετείχαν ο αντιπρόεδρος του Οζάν Αχμέτογλου, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Μουσταφά Σάργκο, Ομέρ Μουζαφέρογλου, Αλή Σαλίχογλου, Αχμέτ Μουσταφά και ο σύμβουλος του προέδρου ο Μπαχρί Μπέλτσο.

Ενώ η Χρυσή Αυγή αυξάνει τις προκλήσεις της κατά της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, των εκπροσώπων της μειονότητας και του κόμματος μας, στην διαδήλωση που έγινε στην Ξάνθη κατά την μέρα των εγκαινίων των γραφείων της, υπήρχαν πανό ενάντια στον ρατσισμό, τον φασισμό, την ξενοφοβία και την ισλαμοφοβία.

Στην διαδήλωση που οργανώθηκε στην Ξάνθη, μετείχαν πολλά μέλη της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης. Στην πορεία μετείχαν οι βουλευτές Χουσείν Ζεϊμπέκ, Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, ο δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καμπζά και μέλη του Δ.Σ., ο πρόεδρος του συλλόγου ΕΠΑΘιτών Ξάνθης Νουρεττίν Κιγιτζί και μέλη της διοίκησης του συλλόγου αυτού, ο αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Ξάνθης Μπιρόλ Μουμίνογλου και άλλα στελέχη μειονοτικών συλλόγων. Η αντιρατσιστική διαμαρτυρία, μετά από την ολοκλήρωση της πορείας έληξε χωρίς επεισόδια.»

Είναι πραγματικά αστείο το γεγονός ότι «δεν είδαν» τα επεισόδια για τα οποία κάνει λόγος ολόκληρη η κοινωνία στην Ξάνθη και ανησυχητικό το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει παρέμβει ο Εισαγγελέας για ανθρώπους που ανοιχτά και δημόσια συμμετείχαν σε μία παράνομη συγκέντρωση, στην οποία – μάλιστα – έλαβαν χώρα και επεισόδια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/egkathetoi-tou-tourkikou-projeneiou-mazi-me-surizaious-se-antisugkentrwsh-k#ixzz4PcyO44E1

Exit mobile version