Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Κράσαρε λένε η ιστοσελίδα της Καναδικής κυβέρνησης που αφορά την μεταναστευτική πολιτική με τη διαφαινόμενη αλλαγής μεταναστευτικής πολιτικής των ΗΠΑ . Άλλη μία φορά βλέπουμε να επιβεβαιώνεται ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος πολλές φορές έχει πει ότι όταν θα έρθει η Χρυσή Αυγή στην κυβέρνηση, οι λαθρομετανάστες  θα φεύγουν μόνοι τους ατάκτως και γρήγορα!

Γ.Π.

Χρήστος Παππάς: Η Χρυσή Αυγή δεν συμμετέχει στην διαπλοκή και τα παζαρέματα για το ΕΣΡ – ΒΙΝΤΕΟ

Συριζα και Ν.Δ διατηρούσαν και έδειξαν εχθρική διάθεση απέναντι στο Ν.Τραμπ εξ’ αρχής, πράγμα το οποίο συνέχισαν. Δεν έχουν ακόμα κατανοήσει ότι δεν κέρδισε η «φίλη» τους όπως την θεωρούν Χίλαρι και θα πρέπει άμεσα να αλλάξουν την στρατηγική τους (χθες μάλιστα, είναι ήδη πολύ αργά τώρα) διότι ο Ελληνισμός κινδυνεύει να έχει απέναντί του μια Τουρκία υποστηριζόμενη και από τις δύο υπερδυνάμεις του πλανήτη, Ρωσία και ΗΠΑ. Εμείς όμως προτιμάμε να είμαστε στο στρατόπεδο των «πουθενάδων» της ΕΕ. Θα έρθει η ΕΕ να μας βοηθήσει απέναντι στην Άγκυρα; Ούτε κατά διάνοια, άλλωστε κατά βάθος και η Γερμανία πάντα θέλει να τα έχει καλά με την Τουρκία. Δύσκολο γεωπολιτικό παιχνίδι που το παίζουμε με ένα ελλιπές πολιτικό σύστημα.

Γ.Σ.

Ο ανθελληνικός τουρισμός είναι εδώ: Ουρές οι τούρκοι στην Θεσσαλονίκη για τον σφαγέα του Ελληνισμού, Κεμάλ

ΔΕΝ είμαι αμερικανός για να χαίρομαι με την εκλογή ή όχι του Τράμπ και δεν παίρνω καμία ευθύνη για το τι θα κάνει κάποιος στην χώρα του. Το σημείο που επικεντρώνω, και είμαι σαφής σε αυτό, είναι πως ο Τράμπ χρησιμοποίησε την ίδια ρητορική με την Χρυσή Αυγή και σχεδόν το ίδιο σύνθημα και εκλέχθηκε Πρόεδρος. Ενώ εδώ, στο δημοκρατικό… Ελλαδιστάν, όσοι έχουν την ίδια ρητορική, όσοι ζητούν να πάρουν πίσω την πατρίδα τους από δανειστές-τοκογλύφους, από λαθρομετανάστες που καίνε και καταστρέφουν κάθε τόσο τα νησιά μας, από πολιτικούς που τα ξεπουλάνε όλα, είναι “Ναζί”, φασίστες, διώκονται και φυλακίζονται. Να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε….

Θ.Τ.

Νέα σφαγή στο ΕΚΑΣ με περικοπές έως 40% ετοιμάζει η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-11-noembriou-2016#ixzz4Pee2o9w7

Exit mobile version