Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Θράκη είναι Ελληνική!

Τα νέα γραφεία των Τοπικών Οργανώσεων σε Ξάνθη και Κομοτηνή είναι γεγονός κι αυτό συνιστά ένα βαρύ πλήγμα για το αντεθνικό Κράτος, το κόκκινο παρακράτος και το τουρκικό προξενείο. Κυρίως όμως, αποτελεί μια ακόμη σπουδαία Νίκη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος απέναντι σε μια κυβέρνηση τουρκόφιλων κομμουνιστών, οι οποίοι στη Θράκη κατεξευτελίστηκαν.

Η προαναγγελία της εκδήλωσης για τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής σε Ξάνθη και Κομοτηνή προκάλεσε την άμεση αντίδραση του τουρκικού προξενείου. Για λόγους καθαρά επικοινωνιακούς, η αντίδραση αυτή δεν εκφράσθηκε απευθείας από το προξενείο αλλά από τους ανθρώπους του, οι οποίοι ανέλαβαν αμέσως δράση προκειμένου να αποτρέψουν δύο νόμιμες πολιτικές δραστηριότητες, του τρίτου κόμματος της ελληνικής βουλής.

Είναι τέτοια η εξάρτηση της κυβέρνησης Σύριζα από το τουρκικό προξενείο ώστε για πρώτη φορά κυβερνητικοί βουλευτές και συγκεκριμένα οι βουλευτές του Σύριζα στην Ξάνθη καλούσαν ενυπόγραφα στην διοργάνωση παράνομης αντισυγκέντρωσης με στόχο να αποτραπεί η νόμιμη πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.

Χιλιάδες ευρώ δαπανήθηκαν στην προβολή αυτής της παράνομης αντισυγκέντρωσης, μέσω τοπικών τηλεοπτικών σταθμών, ραδιοφώνων, αφισών (στην ελληνική και τουρκική γλώσσα) και φέιγ βολάν, τα οποία καλούσαν εν χορώ στο «τσάκισμα των φασιστών». Η προτροπή σε βία είναι προφανής αλλά το «δημοκρατικό» Κράτος έκλεισε τα μάτια. Είναι ενδεικτικό της λύσσας των κόκκινων σκυλιών του τουρκικού προξενείου ότι φέιγ βολάν για την αντισυγκέντρωση έπεσαν ακόμα και στην πόλη της Βέροιας, σχεδόν 300 χιλιόμετρα μακριά! Ποιος ανέλαβε αυτό το οικονομικό κόστος;

Το απόγευμα του Σαββάτου λεωφορεία με παρακρατικούς από τη Θεσσαλονίκη εισέρχονται με τη συνοδεία της αστυνομίας στην πόλη της Ξάνθης. Ποιος ναύλωσε τα λεωφορεία και ποιος έδωσε την εντολή στην αστυνομία να τα συνοδεύσει εντός της πόλης;

Ενώ η εκδήλωση των Εθνικιστών διεξαγόταν κανονικά, το συνονθύλευμα Κράτους και παρακράτους έκανε πορεία με επικεφαλής τέσσερις βουλευτές του Σύριζα. Με το πέρας αυτής της πορείας, οι «εκδρομείς» από τη Θεσσαλονίκη έλαβαν το σήμα να αναλάβουν δράση. Και τα σκυλιά έπραξαν εκείνο για το οποίο διατάχτηκαν: βόμβες μολότοφ, σπάσιμο καταστημάτων, πυρπόληση αυτοκινήτων και χάος στο κέντρο της πόλης προς «δημοκρατική συμμόρφωση» των Ξανθιωτών.

Αφού ολοκλήρωσαν την αποστολή, οι παρακρατικοί «εκδρομείς» μπήκαν ξανά στα λεωφορεία και με τη συνοδεία της αστυνομίας ξανά, πήραν το δρόμο της επιστροφήςΔεν έγινε ούτε μία προσαγωγή, ούτε λόγος βεβαίως για σύλληψη. Οι συμμορίτες κατέστρεψαν την πόλη απολαμβάνοντας της προστασίας που παρείχαν οι βουλευτές του Σύριζα και συνεπώς, η ίδια η κυβέρνηση.

Η πόλη παραδόθηκε για περισσότερο από μία ώρα στο παρακρατικό αληταριό, το οποίο επιδόθηκε σε σωρεία έκνομων ενεργειών και καταστροφών, υπό την υψηλή εποπτεία των τεσσάρων καθοδηγητών, βουλευτών του Σύριζα. Όπως ήταν αναμενόμενο, ούτε η ΝΔ ούτε κάποιο από τα υπόλοιπα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου καταδίκασαν τα επεισόδια. Τα μέσα ενημέρωσης από την πλευρά τους, ανέφεραν πως επεισόδια έλαβαν χώρα στην Ξάνθη εξαιτίας εκδήλωσης που οργάνωνε η Χρυσή Αυγή. Πάνω απ’ όλα η «αντικειμενική» ενημέρωση!

Η τρομοκρατία Κράτους, παρακράτους και προξενείου έπεσε στο κενό. Τα νέα γραφεία του Κινήματος σε Ξάνθη και Κομοτηνή θα αποτελέσουν τα Κάστρα της Εθνικής Αφύπνισης και της επερχόμενης Τελικής Νίκης!

ΥΓ. Οι κάτοικοι της Ξάνθης που επλήγησαν από τις έκνομες ενέργειες των συμμετεχόντων στην παράνομη αντισυγκέντρωση του Σύριζα δεν έχουν παρά να κινηθούν νομικά κατά των βουλευτών του που έβαλαν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή τους στο κάλεσμα μίσους, προτρέποντας ανοιχτά σε βία κατά Ελλήνων πολιτών. Ταράξτε τους «δημοκράτες» στη νομιμότητα!

Ευάγγελος Καρακώστας
antepithesi.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-thrakh-einai-ellhnikh#ixzz4Pgyidc8Z

Exit mobile version