Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΙΣΧΟΣ: Ο τουρκόψυχος βουλευτής του Σύριζα τίμησε τον σφαγέα του Ελληνισμού, Κεμάλ

ΑΙΣΧΟΣ: Ο τουρκόψυχος βουλευτής του Σύριζα τίμησε τον σφαγέα του Ελληνισμού, Κεμάλ

Στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, στην 78η επέτειο του θανάτου του, χθες Πέμπτη 10 Νοεμβρίου το πρωί, “τιμήθηκε” ο σφαγέας του Ελληνισμού Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ.

Στην τελετή συμμετείχαν όλοι οι τουρκοπράκτορες στην Θράκη, ο πρόξενος της τουρκίας Αλή Ριζά Ακινζή, ο βουλευτής Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, ψευτομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής Αχμέτ Μέτε και Ιμπραήμ Σερίφ, ο Ισμέτ Τουτζάρ-μέλος του Δ.Σ. της ΤΕΞ, ο δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καμπζά, ο πρόεδρος της Ένωσης Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης Σαμί Τοραμάν, ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης Αχμέτ Καρά, ο πρόεδρος της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν, η Γενική Διευθύντρια της ΠΕΚΕΜ Περβίν Χαϊρουλλάχ και πολλοί άλλοι.

Αναίσχυντα και με προκλητικό κυνισμό οι εκλεκτοί του κεμαλικού κατεστημένου και των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, μετά την τελετή, όλοι μαζί τραγούδησαν τον τουρκικό εθνικό ύμνο!

Αυτοί είναι οι διώκτες της Χρυσής Αυγής στην Θράκη, ένα τουρκικό παρακράτος εντός της Ελληνικής Επικράτειας με πολιτικούς που προωθεί το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής κι αποδέχεται ο Σύριζα και όλα τα παρελθόντα ανθελληνικά κυβερνητικά κόμματα.

Αποδεικνύεται πάλι, ότι οι άστοχες πολιτικές επιλογές, η αδιαφορία των αρμοδίων, δικαιοσύνης και λοιπών ελληνικών υπηρεσιών που επιλέγουν την συνένοχη σιωπή των πολιτικών, κι αρνούνται να εφαρμόσουν το νόμο εξυπηρετώντας συμφέροντα ενάντια της εθνικής μας ασφάλειας και της εθνικής μας ακεραιότητας, η πρωτοφανής απάθεια και η άτυπη συνέργεια των ελληνικών κομμάτων του “δημοκρατικού τόξου” εις βάρος των εθνικών συμφερόντων μαζί με τους εγχώριους τουρκοπράκτορες, προωθούν την τουρκοποίηση του τόπου μας με κάθε τρόπο, υπηρετώντας πιστά τη γραμμή του τουρκικού προξενείου και της εξωτερικής πολιτικής της Άγκυρας.

Η Θράκη χάνεται, ακούει κανείς;

Κρυσταλίδου Κόνι
Τ.Ο. Ξάνθης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aischos-bouleuths-tou-ellhnikou-koinobouliou-tima-ton-sfagea-tou-ellhnismou#ixzz4Phmex08m

Exit mobile version