Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανικός στους νεοδημοκράτες από την περιοδεία της Χρυσής Αυγής: Ξαφνικά θυμήθηκαν και έτρεξαν στη Θράκη!

Πανικός στους νεοδημοκράτες από την περιοδεία της Χρυσής Αυγής: Ξαφνικά θυμήθηκαν και έτρεξαν στη Θράκη!

Tο πόσο ενοχλήθηκε το τουρκικό προξενείο και οι εγχώριοι παρακρατικοί από την επιτυχία των εκδηλώσεων της Χρυσής Αυγής στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη το είδαμε ήδη. Αυτό που δεν έγινε, έως τώρα, αντιληπτό είναι η ενόχληση των ψευτοδεξιών της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι εδώ και πολύ καιρό δρουν υπέρ των τουρκικών συμφερόντων στην περιοχή.

Αμέσως μετά τις συνεχείς επιτυχημένες εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής και φοβούμενοι μη τυχόν και οι Θρακιώτες αντιληφθούν τον αντεθνικό ρόλο τους, οι νεοδημοκράτες προσέτρεξαν στην μέχρι τώρα ξεχασμένη για αυτούς Θράκη και οργάνωσαν συνέντευξη τύπου με τον καταγόμενο από την Ροδόπη και μονίμο κάτοικο Αττικής πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ευριπίδη Στυλιανίδη, όπως γράφουν τοπικές ενημερωτικές ιστοσελίδες.

Το τι είπε ο Στυλιανίδης στην εν λόγω συνέντευξη Τύπου δεν έχει σημασία, αφού μιλάνε οι πράξεις της ψευτοδεξιάς Νέας Δημοκρατίας, τις οποίες και σας παραθέτουμε για να μην νομίζουν οι νεοδημοκράτες ότι ο Λαός τρώει «κουτόχορτο» ή ότι έχει μνήμη χρυσόψαρου:

α) Στο πάγιο αίτημα των Πομάκων για εκπαίδευση και ενημέρωση στην πομάκικη διάλεκτο οι νεοδημοκράτες ίδρυσαν τουρκόφωνο πρόγραμμα στο τοπικό κρατικό ραδιόφωνο και εισήγαγαν την τουρκική γλώσσα στα σχολεία της περιοχής.

β) Έβγαλε βουλευτή τον άκρως δραστήριο θαμώνα του τουρκικού προξενείου, Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος μετά έγινε βουλευτής του κόμματος Θεοδωράκη.

γ) Επί πρωθυπουργίας της Νέας Δημοκρατίας το τουρκικό προξενείο αύξησε την δράση και τον οικονομικό επεκτατισμό του, με τα σημερινά αποτελέσματα.

δ) Παρότι ουδέποτε ενδιαφέρθηκε ως παράταξη για την Θράκη άσκησε εσωκομμματικές πιέσεις για να εκλεγεί περιφερειάρχης, ο θαμώνας του τουρκικού προξενείου, Μέτιος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panikos-kai-stous-neodhmokrates-apo-thn-periodeia-ths-chrushs-aughs-jafnika#ixzz4PjJA28jY

Exit mobile version