Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κομμουνιστές, μπαχαλάκηδες και ομοφυλόφιλοι πρωτοστατούν στα συλλ-αλητήρια κατά του Τραμπ

Κομμουνιστές, μπαχαλάκηδες και ομοφυλόφιλοι πρωτοστατούν στα συλλ-αλητήρια κατά του Τραμπ

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ακόμα δεν μπορεί το κατεστημένο της Αμερικής να χωνέψει την ήττα του από τον πατριώτη Ντόναλντ Τραμπ και ξαμόλησε στους δρόμους τα σκυλιά του, που γαυγίζουν για να σκιαχτεί ο Τραμπ με το «καλημέρα» και να συμμορφωθεί στις υποδείξεις του!

Έτσι, συλλ-αλητήρια μετ’ επεισοδίων και προσβολών στην αμερικανική σημαία (ή την βάζουν ανάποδα ή την καίνε…) γίνονται σε τουλάχιστον δέκα πόλεις, με επίκεντρο βεβαίως την Νέα Υόρκη (κατά άλλους, “Jew York”).

Τα συνθήματα που κυριαρχούν στα συλλ-αλητήρια των λυσσασμένων σκυλιών του κατεστημένου είναι τα εξής: «Όχι στον Τραμπ, όχι στην Κου Κλουξ Κλαν, όχι σε μια φασιστική Αμερική» («No Trump, no KKK, no fascist USA»), «Αυτός δεν είναι ο δικός μας πρόεδρος», «Αγαπάμε να μισούμε τον Τραμπ», «Φύγε Ντόναλντ Τραμπ, ρατσιστή, σεξιστή και ομοφοβικέ» και άλλα παρόμοια.

Στην συγκέντρωση της Νέας Υόρκης εμφανίστηκαν και οι γνωστές… κυρίες του σιωνιστοκρατούμενου Χόλλυγουντ, Λέιντι Γκάγκα, Μαντόνα και Σερ, που παρότρυναν το κουρδισμένο λεχριταριό «να παλέψει».

Τις διαδηλώσεις οργανώνουν σωματεία gay (γι’ αυτό άλλωστε κυριαρχεί σ’ αυτές το κουρελόπανο με το ουράνιο τόξο…) και κομμούνια, της παρακρατικής συμμορίας των τραπεζιτών της Wall Street «Socialist Alternative» – κάτι σαν την «δική μας» ΑΝΤΑΡCIA.

Θα τους περάσει! Λίγο ξυδάκι θα βοηθήσει σίγουρα και τους το συνιστούμε ανεπιφύλακτα…

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kommounia-kai-gay-prwtostatoun-sta-sull-alhthria-kata-tou-tramp#ixzz4PjazmoAm

Exit mobile version