Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Είχε «κρυφό ταμείο» ο ΣΥΡΙΖΑ; O Παππάς με ποιανού τα λεφτά χρηματοδοτούσε Μέσα Ενημέρωσης;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΠΠΑΣ

Η απόπειρα επιβολής της κυβέρνησης Τσίπρα στα Μέσα Ενημέρωσης με όρους «έτσι μ’ αρέσει και έτσι όχι» είναι γνωστή.

 Εκδηλώθηκε απ΄ όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση και απέκλειε εμφανίσεις σε δημοσιογράφους και τηλεοπτικά κανάλια που δεν ήταν του γούστου του, γιατί τον αντιπολιτεύονταν.
 Η αποκάλυψη λοιπόν ότι ο Νίκος Παππάς, ο υπουργός – αρμόδιος για τα ΜΜΕ, που θέλει να βάλει τάξη στα τηλεοπτικά κανάλια και στον χώρο της Ενημέρωσης, χρηματοδοτούσε το σαϊτ portal.gr που είχε φτιάξει ο Άρης Δαβαράκης έως και την περίοδο του δημοψηφίσματος του ’15, οπότε και το έκλεισε, επειδή ο συγγραφέας – δημοσιογράφος τοποθετήθηκε υπέρ του «ΝΑΙ», είναι εξαιρετικά σοβαρή.
Πρώτα από όλα αναρωτιέται κανείς: Μόνο το «portal.gr» χρηματοδοτούσε η Κουμουνδούρου; Ποια άλλα σαϊτ έπαιρναν χρήματα από το εν λόγω ταμείο του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν κομματικό ταμείο ή όχι, κι αν δεν ήταν το επίσημο κομματικό ταμείο ποιος έδινε τα λεφτά;
Έπειτα, ο διπλός ρόλος του Νίκου Παππά – Υπουργός Επικρατείας της πρώτης κυβέρνησης Τσίπρα και χρηματοδότης ενημερωτικού σαϊτ – δείχνει ότι το Μαξίμου δια μέσω του νόμου για τα τηλεοπτικά κανάλια, πράγματι επεδίωξε και επιδιώκει να εγκαταστήσει ένα σύστημα αποκλειστικής προπαγάνδας, που θα επιτρέπει μόνο την εξύμνηση της πολιτικής του και της ιδεολογίας του, ενώ οι υπόλοιπες φωνές θα είναι εξυβριστέες, εξοβελιστέες και, αν είναι δυνατόν, παράνομες!
Αυτή δεν είναι καν μια πολιτική επιλογή, δηλαδή ένα εργαλείο για να εφαρμοστεί μια πολιτική. Είναι ένα αντιδημοκρατικό «πιστεύω»! Επειδή για την αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ αληθινό είναι μόνο ό, τι πιστεύει εκείνη. Δημοκρατικό είναι μόνο ό, τι αφορά στις σχέσεις μεταξύ των μελών της και για όσο τα μέλη της είναι πιστά στις επιδιώξεις της. Ηθικό είναι μόνο ό, τι κάνει εκείνη επειδή μόνο εκείνης οι προθέσεις είναι ηθικές. Δίκαιο είναι μόνο ό, τι συμφέρει εκείνη, επειδή μόνο εκείνη έχει το δικαίωμα να κρίνει. Και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την κρίνει.
Επομένως, πριν από λίγες μέρες, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με σοβαρό θέμα, θεσμικής εκτροπής. Ή όχι; Άραγε γλυτώσαμε ή θα υπάρξει νέα περιπέτεια;
πηγή
Exit mobile version