Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2016

Απευθύνομαι στον Αρχηγό, τους βουλευτές, τα στελέχη και όλους τους εθελοντές της Χρυσής Αυγής που συνεχίσουν χωρίς να λογαριάζουν το προσωπικό κόστος τον Αγώνα για τον Λαό και την Πατρίδα. Σε σας βασιζόμαστε! Σε κανέναν άλλο. Όλοι οι άλλοι μας έχουν προδώσει όχι μία, άλλα πάμπολλες φορές. Μόνο εσείς παληκάρια της Χρυσής Αυγής μπορεί να ξαναδώσετε την ελπίδα στην Πατρίδα μας. Όσο πιο γρήγορα νικήσετε, τόσο το καλύτερο. Είστε η τελευταία ελπίδα μας!

Ένας Έλληνας που σήμερα απολύθηκε… 

Γ.Κ.

Το 4ο Μνημόνιο προ των πυλών: Το μόνο που δεν έχει αποφασιστεί, αν θα το υπογράψει Τσίπρας ή Μητσοτάκης!

Ότι η Χρυσή Αυγή ακούστηκε πρώτη από την… τσιπροκαμμένη Ελλάδα την επομένη της νίκης Τράμπ είναι γεγονός όσο και να θέλουν να το αποσιωπήσουν οι “πενθούντες” κυβερνώντες μας που δυο μέρες τώρα άπαντες μοιρολογούν σε κανάλια, τύπο, διαδίκτυο και ραδιόφωνο για τις “πληγές” του Φαραώ που θα μας βρουν με την εκλογή Τράμπ. Εμείς όμως έχουμε κάθε δικαίωμα να πιστεύουμε και να ελπίζουμε για το αντίθετο. Έχουμε κάθε δικαίωμα να πιστεύουμε ότι μπορεί να ξαναζήσουμε μια Ελλάδα δικιά μας, χωρίς αλλόθρησκους λαθροέποικους με Εθνική Κυριαρχία και χωρίς προδοτικές αριστερές ιδεολογίες που μόνο ασυδοσία και καταστροφή μας έφεραν. Άλλωστε η Χρυσή Αυγή επέζησε είναι εδώ και θα παραμείνει παρ’ όλες τις “επιθέσεις” που καθημερινά δέχεται σε πείσμα πολλών “εχθρών”!

 Άννα

ΑΙΣΧΟΣ: Ο τουρκόψυχος βουλευτής του Σύριζα τίμησε τον σφαγέα του Ελληνισμού, Κεμάλ

Ως Έλληνες Εθνικιστές δε μπορούμε παρά να χαρούμε για τη μεγάλη ανατροπή στις ΗΠΑ. Οι Αμερικανοί είπαν επιλέξαμε. Επιλέξαμε για τον εαυτό μας μια διαφορετική μοίρα από αυτήν που σχεδιάζατε όλοι σας για μας. Τους λέγανε εκεί πέρα ότι θα διαλυθούν όλα με την εκλογή Τραμπ. Τους λέγανε ότι πρέπει να συνεχιστεί η πολιτική Ομπάμα, όμως ο αμερικανικός λαός έδειξε ότι δεν είναι κατευθυνόμενος, ότι αποφασίζει ο λαός για τα δικά του συμφέροντα, που δεν είναι πάντα αυτά που θεωρούν ως συμφέροντα οι ισχυροί της γης. Εκείνο που επίσης κάνει εντύπωση αυτή την ώρα είναι και κάτι άλλο. Ότι οι ισχυροί της γης σπεύδουν να αναγνωρίσουν την εκλογή Τραμπ και να δηλώσουν ότι θα συνεργαστούν μαζί του σεβόμενοι το εκλογικό αποτέλεσμα που έφερε η ψήφος του αμερικανικού λαού. Έτσι είπαν. Δεν είδαμε όμως τον ίδιο σεβασμό στον κόσμο της χώρας μας από το διεθνές στερέωμα κάθε φορά που πηγαίνει να ψηφίσει. Ψηφίζει ο κάθε λαός για το μέλλον της χώρας του, αυστηρά και μόνο γι’ αυτό και όχι για τις επιθυμίες των ισχυρών. Με αυτό το πνεύμα ας προετοιμάζονται για την επικείμενη άνοδο του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής, όπως και την άνοδο όλων των Ευρωπαϊκών Εθνικιστικών Κινημάτων. Οι λαοί αγανάκτησαν και λένε δεν σας αντέχουμε άλλο, ως εδώ.  Ο αγώνας συνεχίζεται. Καλή δύναμη σε όλους μας!

Κωνσταντίνα Σ.

Ανθελληνική στάση από την Κομισιόν: Έπαινοι από τους “ευρωπαίους εταίρους” για την Αλβανία που γκρεμίζει τα σπίτια των Βορειοηπειρωτών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-12-noembriou-2016#ixzz4PkTXmEQI

Exit mobile version