Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα έχει εντελώς χαμένα ο πολιτικός απατεώνας Τσίπρας: Δύναμη μας η εμπιστοσύνη του λαού..

Τα έχει εντελώς χαμένα ο πολιτικός απατεώνας Τσίπρας: Δύναμη μας η εμπιστοσύνη του λαού...

Σε ένα ρεσιτάλ ψευδολογίας, υποκρισίας και παραλογισμού προχώρησε ο θιασάρχης της συγκυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ, Αλέξης Τσίπρας μέσα από άρθρο του που δημοσίευσε η μαριονέτα της αναρχοαριστεράς, “Εφημερίδα των συντακτών”. Το άρθρο του πρωθυπουργού (σιγά να μην το έγραψε ο ίδιος…) βρίθει ψεμάτων, διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και εν τέλει εμπαιγμού της νοημοσύνης των Ελλήνων πολιτών.

Με τον παραληρηματικό του λόγο ο εθνομηδενιστής συνεχιστής του εθνικού ολετήρα προσπαθεί να μας πείσει πως όλα βαίνουν καλώς στην Πατρίδα μας που έχει γονατίσει από τα Μνημόνια και τις ορδές των λαθρομεταναστών.

Ιδού μερικές χαρακτηριστικές ατάκες: “Την πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης (Ιανουάριος – Αύγουστος 2015) τιμήσαμε στο ακέραιο την εντολή του ελληνικού λαού για σκληρή διαπραγμάτευση με τους εταίρους ενάντια στα καταστροφικά προγράμματα λιτότητας… Η στιγμή που ο τόπος θα γυρίσει σελίδα είναι πλέον κοντά… Η νέα εποχή για την Ελλάδα θα είναι μια εποχή σταθερότητας… Βασική προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης θα είναι πάντοτε η προστασία των πιο αδύναμων… Η αριστερά προέρχεται από τον λαό και όχι από χρηματιστήρια, τις τράπεζες και τα funds… Η δύναμη αυτής της κυβέρνησης είναι η εμπιστοσύνη του λαού και η σχέση τιμής που έχουμε μαζί του.”

Για το αν προέρχεται η αριστερά από τον λαό και όχι από τα funds, την απάντηση θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο. Όσο για την εμπιστοσύνη και την… αγάπη του λαού, ο “λαοφιλής” Τσίπρας την βιώνει στο πετσί του, για αυτό και φυλάνε 4 κλούβες ΜΑΤ είναι μονίμως μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου. Για να κρατάνε τα πλήθη που σπεύδουν να τον… αποθεώσουν!

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής σχολίασε σχετικά: “Ο μέγας πολιτικός απατεώνας Τσίπρας συνεχίζει να ψευδολογεί και να υπόσχεται πως θα ελαφρύνει το ελληνικό χρέος, όπως έλεγε ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, θα αυξήσει τους μισθούς και θα χτυπήσει την διαπλοκή. Την ίδια ώρα, με δική του εντολή προχωρά η αφαίμαξη του ελληνικού λαού για να εισπράττουν παράνομα τοκοχρεολύσια τα κοράκια της διεθνούς τοκογλυφίας“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-echei-entelws-chamena-o-politikos-apatewnas-tsipras-dunamh-mas-h-empisto#ixzz4PpEjOGeA

Exit mobile version