Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Καμμένο” ανέκδοτο: Ο κυρ – Πάνος είναι κατά της λιτότητας και της παγκοσμιοποίησης!

Γράφει ο Αντίοχος

Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, αλλά το «αναγκαίο καλό» των κατάπτυστων συνοδοιπόρων των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, έχει… συνέδριο! Το οποίο δεν γίνεται σε… τηλεφωνικό θάλαμο, αλλά σε μια –μικρή- αίθουσα του σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, μεταξύ… συγγενών, φίλων και ψεκασμένων δημοσίων υπαλλήλων.

Το συνέδριο-παρωδία άνοιξε με ομιλία του ο υπουργοπάνος Καμμένος, ο οποίος δήλωσε δικαιωμένος από την συνοδοιπορία του με τα κομμούνια, αλλά και για την… «σκληρή μάχη που δόθηκε με τους δανειστές» (στη γνωστή στάση… «στα τέσσερα»).

Επίσης, σ’ ένα παραλήρημα φανφαρονισμού, ο θρασύτατος αρχιψεκασμένος υποστήριξε ξεδιάντροπα, ότι μαζί με τον Τσίπρα έδωσε «σκληρό αγώνα κατά της λιτότητας, της διαπλοκής, της διαφθοράς, των συμφερόντων, της παγκοσμιοποίησης», ενώ ανήγγειλε και το τέλος της… Νέας Τάξης Πραγμάτων: «Η νέα τάξη πραγμάτων τελείωσε για πάντα»! Έλεος αρχιψεκασμένε – τσιράκι των αμερικανοσιωνιστών!

Αναφερόμενος στο λεγόμενο «προσφυγικό», ο άλλοτε λαθρομεταναστευτοφάγος και νυν «συμπαραστάτης» και «αλληλέγγυος», υποστήριξε ότι  «οι Έλληνες άνοιξαν την αγκαλιά τους και αγκάλιασαν αυτούς που είχαν ανάγκη», κι ότι «Αυτό το οφείλαμε στη Συρία, γιατί όταν εσφαγίαζε ο Κεμάλ Ατατούρκ τους Έλληνες στη Σμύρνη, τα Συριακά καράβια ήταν που πήραν τους πρώτους Έλληνες και τους έφεραν στα νησιά μας». Σημαντική ιστορική… λεπτομέρεια που φαίνεται να αγνοεί ο λεγάμενος, μεταφορέας αυτού που του είπαν να πει οι νεοταξίτες υποβολείς του: Η Συρία ήταν υπό γαλλική κυριαρχία το 1922 κι έγινε ανεξάρτητο κράτος το 1946…

Τέλος, ολοκλήρωσε την ομιλία του προς τους κρατικοδίαιτους συνέδρους του ευχόμενος… «καλή λευτεριά». Προφανώς, απ’ αυτόν και τους ομοίους του, της κατοχικής συγκυβέρνησης των τριτομνημονιακών δοσιλόγων!

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kammeno-anekdoto-o-kur-panos-einai-kata-ths-litothtas-kai-ths-pagkosmiopoih#ixzz4PsSb7V9m

Exit mobile version