Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Οι κλοπές και οι βανδαλισμοί σε Χριστιανικούς Ναούς τους τελευταίους μήνες, «δίνει και παίρνει». Αντιεκκλησιαστικά συνθήματα στους τοίχους ναών, πολιτικά συνθήματα, κλοπή αγίων δισκοπότηρων, καταστροφή ελληνικών και βυζαντινών σημαιών. Έξω από τους ναούς, κλέβουν ό,τι μπορούν, καμπάνες, καντήλια, ανοίγουν παγκάρια, λάδι καντηλιών, και ιερά σκεύη, ενώ σε καθολική εκκλησία των Αθηνών έγραψαν: «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος και ο προφήτης αυτού Μωάμεθ». Και οι εξυπνάκηδες της παγκοσμιοποίησης και των ηλίθιων «δικαιωματάκηδων» ισχυρίζονται ότι καταπιέζονται οι μειονότητες (τα φουκαριάρικα). Το ότι οι Έλληνες γίναμε μειονότητα στη χώρα μας, μετά από τα δικαιώματα που χαρίστηκαν στους πάσης λογής «πολιτισμένους» της ανατολής αυτό είναι που δεν το βλέπει κανείς προοδευτικός καραγκιόζης!

Σ. Δ.

Αναρχοκομμουνιστές επιτέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων

Επί 37 συναπτά έτη σαν ναυτικός, γύρισα σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου. Θαύμασα, εκτίμησα, χάρηκα ή λυπήθηκα αλλά πάνω από όλα, σεβάστηκα αυτήν την διαφορετικότητα που έχουν οι λαοί στην γη μας. Είναι υπέροχη ή ομορφιά των λαών. Φτάνει να την σεβόμαστε. Αυτό που με πληγώνει και με εκνευρίζει είναι όταν άλλοι λαοί εισβάλλουν στην χώρα μου και αντί να σεβαστούν την χώρα που τους φιλοξενεί με την δική της κουλτούρα, απαιτούν να την μετατρέψουν σύμφωνα με τις δικές τους συνήθειες, ανατρέποντας την ομορφιά των χώρων του πλανήτη μας. Σκεφτείτε την Ελλάδα με τόσες φυλές που έχουν εισβάλει, αν δεν κρατήσει την δική της διαφορετική ομορφιά ή ασχήμια για άλλους, πως θα καταντήσει.

Αυτοί λοιπόν πού πιέζουν τους λαούς να μετατραπούν σε Βαβυλώνια, είναι αμόρφωτοι, απάνθρωποι, και μεγάλοι ρατσιστές. Ρατσισμός δεν είναι η κάθε χώρα να κράτηση την κουλτούρα, τον πολιτισμό και την διαφορετικότητα της, ρατσισμός είναι να τα αλλοιώνουμε, να μην τα σεβόμαστε και να τα εξαφανίζουμε, κάνοντας τον λαό της χώρας χωρίς ήθη, έθιμα, κουλτούρα. Δηλαδή υποτελή στους κάθε εισβολείς, και δυστυχισμένο. Αυτό είναι ρατσισμός. Όλη μου την ζωή έμαθα να σέβομαι όλες τις χώρες τού κόσμου. Απαιτώ να κάνουν το ίδιο και στην χώρα μου. Όχι στον ρατσισμό και τον αφανισμό της ομορφιάς τον λαών, όχι στην Βαβυλώνια (παγκοσμιοποίηση). Αν δεν μπορούν να πάνε σε χώρες που έχουν την ίδια κουλτούρα με την δική τους. Έτσι θα ζούμε ήρεμα και όμορφα.

Αγ.- Α.

Η υπερήφανη απάντηση του Μητροπολίτη Χίου στον Ερντογάν: Τα μνημεία των νησιών μας, ακόμα και τα πατημένα, είναι Ορθόδοξα Χριστιανικά! ΒΙΝΤΕΟ

Τα ανδρείκελα που μας κυβερνούν, σπεύδουνε καθυστερημένα να δώσουν συγχαρητήρια για την νίκη του Ντόναλντ Τράμπ στις Αμερικανικές εκλογές. Το ίδιο κάνει και η πατριδοκάπηλη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αν κάποιοι πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι για την νίκη στις ΗΠΑ, αυτοί είναι μόνο οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής. Πολύ έγκαιρα η Χρυσή Αυγή ο Αρχηγός της και ο εκπρόσωπος τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου είχαν αναφερθεί στην περίπτωση νίκης του Ντόναλντ Τράμπ και στην αλλαγή του κλίματος που θα έφερνε στην Αμερική, την Ευρώπη και στον πλανήτη γενικότερα. Από το παγκόσμιο χωριό, οι χώρες θα επιστρέφουν στο κράτος έθνος, με ελεγχόμενα σύνορα και με περιορισμό στην αθρόα και χωρίς όρια λαθρομετανάστευση, κυρίως από ισλαμικές και τριτοκοσμικές  χώρες.

Το δόγμα Κλίντον ήταν αυτό που οι Σιωνιστές επιδιώκουν. Ανοιχτά σύνορα χωρών, χωρίς έλεγχο η είσοδος ισλαμιστών λαθρομεταναστών από τις χώρες όπου οι ΗΠΑ κάνουν πόλεμο, κράτη χωρίς ιδεολογία και ταυτότητα έρμαια των χρηματιστηριακών αγορών και των πολυεθνικών εταιρειών. Όλα στην υπηρεσία του κέρδους και του χρήματος. Η ήττα Κλίντον είναι και ήττα του Ελληνικού πολιτικού κατεστημένου. Τα κράτη έθνη θα νικήσουν την παγκοσμιοποίηση και την νέα τάξη.  Η Χρυσή Αυγή θα κάνει την επόμενη μεγάλη νίκη στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Με Τιμή
Μαρίνα Π.

Η επανάσταση του «ξεχασμένου ανθρώπου»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-14-noembriou-2016#ixzz4Pw8N3oe7

Exit mobile version