Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έλληνες Γιατροί: Απροστάτευτοι οι Έλληνες πολίτες απέναντι στην γρίπη, περίθαλψη μόνο για τους λαθρομετανάστες

Για ακόμη μια χρονιά η κρατική αδιαφορία αλλά και η υπολειτουργία των δημόσιων υγειονομικών μονάδων, θα θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, εφόσον δεν έχουν ληφθεί τα αναγκαία μέτρα πρόληψης.

Πιο συγκεκριμένα, είναι ελάχιστα ως μηδενικά τα μέτρα που λαμβάνοντα για τον εμβολιασμό του πληθυσμού, κυρίως δε των ευαίσθητων ομάδων, όπως οι εργαζόμενοι στο χώρο της Υγείας, οι ηλικιωμένοι, αλλά και τα παιδιά, όπου ο συγχρωτισμός τους στις σχολικές αίθουσες με παιδιά λαθρομεταναστών πολλαπλασιάζει τους κινδύνους για την υγεία τους.

Ακόμα, όσον αφορά τα σοβαρά περιστατικά, η κατάσταση εμφανίζεται εξίσου επίφοβη, καθώς από τις 700 περίπου κλίνες σε μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), οι 153 παραμένουν  κλειστές λόγω ελλείψεων σε προσωπικό. Για να αντιληφθεί κάνεις την κρισιμότητα της κατάστασης, αξίζει να σημειωθεί, όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) ότι στις ΜΕΘ μπορούν να νοσηλευθούν ανά χρόνο 4.000 άτομα, ώστε να σωθούν μόνο 2.000, δηλαδή το 50%.

Την στιγμή λοιπόν που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ιατρική περίθαλψη των λαθρομεταναστών, εξαντλεί την αναλγησία της απέναντι στους Έλληνες πολίτες, ειδικά δε εκείνους που ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellhnes-giatroi-aprostateutoi-oi-ellhnes-polites-apenanti-sthn-griph-perith#ixzz4Pzu1qCRX

Exit mobile version