Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποκαλύψεις για την επερχόμενη συμφωνία στο Κυπριακό: Μόνο με την άδεια των τούρκων η οποιαδήποτε απόφαση!

Αποκαλύψεις για την επερχόμενη συμφωνία στο Κυπριακό: Μόνο με την άδεια των τούρκων η οποιαδήποτε απόφαση!

Μπορεί οι διαπραγματεύσεις για την «επίλυση» του Κυπριακού να διεξάγονται σε πλήρη μυστικότητα στην Ελβετία και γνώση των τεκταινομένων να λαμβάνουν μόνο οι Τσίπρας και Μητσοτάκης, όμως ο Ακιντζί έδωσε κάποιες πληροφορίες, οι οποίες προκαλούν φρίκη για το μέγεθος της προδοσίας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Ακιντζί, έχει ήδη συμφωνηθεί η μορφή της διακυβέρνησης στην «νέα εποχή» της Κύπρου μας και η οποιαδήποτε απόφαση λαμβάνεται από πλευράς της κυβερνήσεως θα πρέπει να έχει την έγκριση των τούρκων.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Ακιντζί, οι υπουργοί της κυβερνήσεως θα είναι επτά Έλληνες και τέσσερις τούρκοι και μαζί με τον Πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο να είναι οκτώ προς πέντε. Πρόεδρος και αντιπρόεδρος δεν θα έχουν ψήφο, αλλά θα χρειάζεται η ψήφος και ενός τούρκου για κάθε απόφαση.

Τα δε θέματα ασφάλειας, εξωτερικής πολιτικής και άμυνας θα τα αποφασίζουν από κοινού ο Πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος, ενώ οι αποφάσεις της Βουλής θα υπογράφονται από τον Πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο.

Κοινώς, η ψήφος (δηλαδή η άδεια) των τούρκων θα είναι απαραίτητη για κάθε απόφαση μικρή ή μεγάλη, γεγονός που θα συμβάλλει στην άμεση τουρκοποίηση του νησιού και την αδυναμία λήψης αποφάσεως σε οποιοδήποτε θέμα διαφωνεί η Τουρκία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupseis-gia-thn-sumfwnia-sto-kupriako-mono-me-thn-adeia-twn-tourkwn-h#ixzz4PzvgZF00

Exit mobile version