Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απύθμενο θράσος κλεφτο-πασόκων: Αυτοί που οδήγησαν την Χώρα στα Μνημόνια τώρα… τα καταγγέλλουν!

Απύθμενο θράσος κλεφτο-πασόκων: Αυτοί που οδήγησαν την Χώρα στα Μνημόνια τώρα... τα καταγγέλλουν!

Με απύθμενο θράσος οι πρώην πασόκοι όχι μόνο παραδέχονται πια ευθέως ότι ξεπούλησαν την Πατρίδα και τον Λαό προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων (βάζοντας την Χώρα στην μέγγενη των Μνημονίων), αλλά τολμούν τώρα να παριστάνουν και τους τιμητές των πάντων, προτείνοντας… λύσεις!

Έτσι, λοιπόν, ο «κηπουρός του Τζέφρυ (ο οποίος άνοιξε την κερκόπορτα που οδήγησε την Ελλάδα στην κατοχή των Μνημονίων) Παύλος Γερουλάνος (υπουργός Πολιτισμού τότε) σε ομιλία του στο 19ο Φόρουμ για την Ανάπτυξη/Money Show, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα παραδέχτηκε ότι «όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένων της δικής μας και της σημερινής, αντί να ζητούν από ξένους τεχνογνωσία για την ανάπτυξη της οικονομίας, τους εκχωρούν την απόφαση για την Ελλάδα που θα αφήσουμε στα παιδιά μας»!

Μάλιστα, κατηγόρησε την παρούσα κυβέρνηση ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει εκχωρήσει στους πιστωτές με τη δημιουργία του Κατοχικού Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. «Αν το καταλάβαινε, είμαι σίγουρος ότι θα αντιστεκόταν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ, δηλαδή, έχουμε μια ξεκάθαρη παραδοχή από υπουργό της κυβέρνησης Παπανδρέου, ότι το μέλλον της Πατρίδας και του Λαού της εκχωρήθηκε στους ξένους, εν τούτοις, δεν παραλείπει στην συνέχεια να προτείνει και… λύσεις για την κατάσταση στην οποία αυτός και η παρέα του έφεραν την Χώρα!

Αφού κατέστρεψαν την Ελλάδα και τους Έλληνες, αφού εκχώρησαν τα πάντα στους διεθνείς τοκογλύφους, θέλουν τώρα, εκ νέου, να παραστήσουν τους σωτήρες της Χώρας, αντί να ντρέπονται για τις δικές τους τεράστιες ευθύνες που οδήγησαν στην σημερινή τραγική κατάσταση κατοχής του Τόπου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-prwhn-pasokoi-pou-odhghsan-thn-chwra-sta-mnhmonia-twra-ta-kataggelloun#ixzz4Q1NSi300

Exit mobile version