Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δίκη Χρυσής Αυγής – Πουλικόγιαννης «καρφώνει» ΚΚΕ: Επισκεφθήκαμε τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας και αμέσως το πλημμέλημα έγινε… κακούργημα!

Δίκη Χρυσής Αυγής - Πουλικόγιαννης «καρφώνει» ΚΚΕ: Επισκεφθήκαμε τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας και αμέσως το πλημμέλημα έγινε... κακούργημα!

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις έγιναν σήμερα στο δικαστήριο για τον τρόπο με τον οποίο στήθηκε η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.

Όπως είναι γνωστό, στις 30/09/2013 ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης είχε μεταβεί στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά προκειμένου να καταθέσει ενώπιον του Ανακριτή για την υπόθεση του ΠΑΜΕ.

Σήμερα λοιπόν, κατά τη διάρκεια της εξέτασής του από τον συνήγορο Γεώργιο Μιχαλόλια, παραδέχθηκε ότι λίγο πριν δώσει κατάθεση ενώπιον του Ανακριτή, είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πειραιά στο γραφείο του τελευταίου.

Λίγη ώρα μετά τη συνάντηση, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας πρόσθεσε χειρόγραφη σημείωση  επάνω στη δικογραφία, με την οποία προέβη σε μετατροπή της κατηγορίας για τη συγκεκριμένη υπόθεση από πλημμέλημα (επικίνδυνη σωματική βλάβη) σε κακούργημα (απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως)!

Είναι ακόμα μία αποκάλυψη για τον τρόπο με τον οποίο διογκώθηκαν οι συγκεκριμένες υποθέσεις και κατέληξαν στο νομικό «τερατούργημα» της δίωξης για εγκληματική οργάνωση.

Μύδροι Παπαδέλλη κατά Πουλικόγιαννη

Σφοδρή κριτική εξαπέλυσε ο συνήγορος υπεράσπισης Δημήτρης Παπαδέλλης, για τον μεροληπτικό τρόπο με τον οποίο καταθέτει ο μάρτυρας. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «δεν γίνεται ο μάρτυρας να έχει μία κασέτα και να την επαναλαμβάνει συνέχεια».

Ο συνήγορος του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και του Ηλία Κασιδιάρη, ρώτησε επισταμένα τον Σωτήρη Πουλικόγιαννη για επεισόδια που έλαβαν χώρα το 2011 στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος, όταν μέλη του ΠΑΜΕ αναποδογύρισαν περιπολικό.

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dikh-chrushs-aughs-poulikogiannhs-karfwnei-kke-episkefthhkame-ton-proi#ixzz4Q1Nwa8mY

Exit mobile version