Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποκάλυψη WikiLeaks: Ο Σόρος χρηματοδοτεί τις «αυθόρμητες» διαδηλώσεις εναντίον του Τραμπ

Αποκάλυψη WikiLeaks: Ο Σόρος χρηματοδοτεί τις «αυθόρμητες» διαδηλώσεις εναντίον του Τραμπ

Μόνο ως αυθόρμητες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν οι «διαδηλώσεις» εναντίον του Τραμπ, από κάποιους που θεωρούν ότι το αποτέλεσμα των εκλογών είναι αποδεκτό μόνο όταν αυτοί και η παράταξή τους νικάει.

Αποκαλύπτεται, λοιπόν, ότι πίσω απ’ αυτές τις «διαδηλώσεις», οι οποίες βεβαίως μόνο ως ειρηνικές δεν καταλήγουν επί το πλείστον, κρύβεται ο περιβόητος Τζορτζ Σόρος. Το ρωσικό κανάλι Russia Today έφερε στο φως ντοκουμέντα που συνδέουν μια από τις οργανώσεις οι οποίες πρωτοστάτησαν στα καλέσματα διαμαρτυρίας με τον διεθνή κερδοσκόπο, αλλά και τα περίφημα e-mails που επικεφαλής της καμπάνιας της Κλίντον Τζορτζ Ποντέστα, που διέρρευσαν μέσω των WikiLeaks.

Συγκεκριμένα, η οργάνωση MoveOn.org, η οποία έχει χρηματοδοτηθεί από τον Σόρος και τη σύζυγό του Σούζαν Βέμπερ με τουλάχιστον 1.460.000 δολάρια, εξέδωσε την Τετάρτη, μια ημέρα μετά την εκλογή Τραμπ, ανακοίνωση που ανέφερε: «Εκατοντάδες Αμερικανοί, δεκάδες οργανώσεις να συγκεντρωθούν ειρηνικά έξω από τον Λευκό Οίκο και σε πόλεις σε όλη την επικράτεια, και να λάβουν συνεχιζόμενη στάση κατά του μισογυνισμού, του ρατσισμού, της ισλαμοφοβίας και της ξενοφοβίας» (που θεωρείται πως εκπροσωπεί η εκλογή Τραμπ).

Είναι, επομένως, σαφές ότι πίσω από τις διαδηλώσεις αυτές κρύβεται ο Τζορτζ Σόρος ο οποίος επιχαίρει να συγκρουστεί με τον Ν. Τραμπ πριν καλά καλά αναλάβει τα ηνία της χώρας, καθώς η πολιτική του νέου Αμερικανού προέδρου έρχεται σε σύγκρουση με την πολιτική της παγκοσμιοποίησης των Σόρος, η οποία έχει ως κύριο εργαλείο ισοπέδωσης των ζωών τις μαζικές μεταναστεύσεις κάθε είδους.

Το MoveOn.org είναι μια από τις οργανώσεις που χρηματοδοτεί ο Σόρος μέσω του ιδρύματος OpenSociety και μάλιστα με δωρεά ύψους 1,46 εκατ. $ είχε ουσιαστικά βοηθήσει την οργάνωση να ξεκινήσει την δραστηριότητά της το 1998. Τώρα, με τηn διοργάνωση διαδηλώσεων ο Σόρος προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα έντασης στις αμερικανικές μεγαλουπόλεις γνωρίζοντας ότι ο Ν. Τραμπ δεν έχει ορκιστεί ακόμη πρόεδρος (ορκίζεται στις 20 Ιανουαρίου) και στις 19 Δεκεμβρίου οι εκλέκτορες ψηφίζουν τον νέο πρόεδρο.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αντιμετώπισε στην χώρα του με τον καλύτερο τρόπο τις ύποπτες οργανώσεις αυτού του παγκόσμιου κερδοσκόπου. Μακάρι και ο Ντόναλντ Τραμπ να αντιμετωπίσει κι αυτός το ίδιο πρακτικά αυτού του είδους τα παράσιτα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-wikileaks-o-soros-chrhmatodotei-tis-authormhtes-diadhlwseis-enan#ixzz4Q1ODH0UQ

Exit mobile version